Rekryteringskonsult till Experis i Malmö!

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 13 mars 2021
Stängs
den 20 maj 2021
Ref:
1b326c1e-b811-423c-8ca8-f0b2c27304fe
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du bli vår nya rekryteringskollega och bli en del av ett branschledande team? Vill du arbeta med marknadsledande affärsutveckling i en värderingsdriven miljö, där vi på riktigt tror att kompetens är mer än vad som får plats på ett CV? Då är du välkommen till oss på Experis i Malmö. Sök tjänsten för att bli vår nya Rekryteringskonsult, och följ med oss på vår resa!

Vill du arbeta på ett av världens mest etiska företag - då kan Experis vara helt rätt för just dig! Välkommen!

Vi satsar stort på vår rekryteringsverksamhet och utökar nu vårt dedikerade rekryteringsteam i region SYD! Vi vill ha dig som drivs av att göra affärer, brinner för rekrytering och som redan har ett upparbetat nätverk av kunder och kandidater.

Din vardag

Som vår nya Rekryteringskonsult på Experis i Malmö blir du en del av en grupp och ett företag som satsar framåt på IT, både regionalt och nationellt. I vardagen kommer du att arbeta nära dina nya rekryteringskollegor, som kan varje del av vår verksamhet, och samtidigt ständigt letar efter nya affärsmöjligheter och sätt att göra såväl kunder som kandidater nöjda!

I din roll som rekryteringskonsult hos oss kommer du att få några av branschens bästa rekryteringskonsulter som kollegor. Tillsammans har ni helhetsansvaret för att genomföra rekryteringsuppdrag åt våra kunder och samarbetspartners.

Som rekryteringskonsult blir du en nyckelspelare för oss och våra kunder när det kommer till att identifiera och attrahera rätt kompetens. Du kommer ingå i ett dedikerat rekryteringsteam, där vi alla brinner för hantverket rekrytering.

I rollen ingår att bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer samt genomföra affärer och förhandlingar. För dig innebär det att vi möjliggör det som verkligen betyder något - att agera trusted advisor i den rådgivande dialogen med både kunder och kandidater.

Du driver dina rekryteringsprocesser självständigt och trivs i en bred roll där du själv äger hela rekryteringsprocessen från kundmöte och kravprofilsanalys till search, urval, djupintervjuer, tester och uppföljning. Du utför detta som en del i en driven, erfaren och kunnig grupp, där vi jobbar med högt tempo, god stämning och stort engagemang på bästa läge i nya, moderna lokaler i fina Malmö!

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen och som tidigare har arbetat i en roll med helhetsansvar för rekryteringsprocessen. Du har erfarenhet av chef- eller specialistrekrytering inom IT/Teknik-området.

Som person gillar du försäljning och drivs av det affärsmässiga, konsultativa och personliga i rollen. Du har lätt för att kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som relationsbyggare skapar du värde i alla dialoger du för, och du brinner för att ständigt bredda och utveckla ditt kontaktnät.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är stolta över vårt bolag som leder utvecklingen inom rekrytering! Som senior rekryteringskonsult hos oss får du tillgång till den senaste tekniken samt våra ISO-certifierade processer där vi sätter kund och kandidat i fokus. Vår styrka är vår nationella storlek i kombination med vår lokala närvaro vilket ger oss starka upparbetade kund- och kandidatnätverk både lokalt, nationellt och globalt!Vi har som ambition att alltid vara branschens bästa arbetsgivare och tyngdpunkten i vårt hållbarhetsarbete ligger på att bidra till mångfald, jämställdhet och integration. Vårt mål är att bidra till ett hållbart arbetsliv i Sverige och i de över 80 länder där vi är verksamma. Vårt hållbarhetsarbete stöttar FN:s globala mål för hållbar utveckling.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap. Även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis / Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Kontaktinformation

Vid frågor om tjänsten kontakta Sara Williamsson, Rekryteringschef på Jefferson Wells / Experis, sara.williamsson@jeffersonwells.se, 0470-74 55 82. Du ansöker till tjänsten via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb