IT-support till internationellt bolag

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 13 mars 2021
Stängs
den 10 april 2021
Ref:
f660fd4b-c107-49ab-aea3-ad7782d82f73
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis söker nu dig som vill arbeta som IT-support hos en av våra stora kunder i Linköping. Du kommer att ingå i ett mindre team där fokus kommer att ligga på att arbeta med att ge IT-support till företagets användare. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Experis och uthyrd till vår kund i Mjärdevi.

Arbetsuppgifter

Genom telefon, fjärrstyrning och inkomna ärenden via ärendehanteringssystem hjälper du användarna att lösa problem och svara på frågor kring deras IT-miljö.

Vi söker dig som tidigare har arbetat med följande och som vill fortsätta utvecklas inom området:
 • Hjälpa användare med hårdvarurelaterade problem
 • Hjälpa användare med mjukvarurelaterade problem
 • Ärendehantering i ServiceNow
 • Installation av hårdvara och mjukvara
 • Administration i AD
 • Incidenthantering i ServiceNow


Din Profil

Vi tror att du har något eller några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll och att du vill fortsätta utvecklas inom området. Som person är du noggrann, serviceinriktad och hjälpsam och gillar kombinationen av IT och sociala kontakter. Vi tror att du är en flexibel och ansvarstagande person med tekniskt intresse.

För att vara framgångsrik i din roll tror vi att du har följande:
 • Goda kunskaper i Windows
 • Goda kunskaper i Linux
 • Goda kunskaper i felsökning, både gällande hårdvara, likväl som mjukvara
 • Ett eller ett par års erfarenhet inom IT support
 • Du har god telefonvana och körkort.
 • Då du kommer att verka i en internationell miljö är det viktigt att du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift.


Experis Erbjudande


Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Löfgren, mail: sara.lofgren@se.experis.com

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis IT

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas.

Är IT ditt område? Är du framåt, positiv och en problemlösare? Är det viktigt för dig att utvecklas och ha kul på jobbet? - Tillsammans med Experis IT börjar din karriär här!

Liknande jobb

Liknande jobb