Business Intelligence Specialist till Atea Norrbotten

Rekryterare
Atea
Plats
Luleå, Piteå
Annonserat
den 12 mars 2021
Stängs
den 18 april 2021
Ref:
147899
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att skapa värde i organisationer med hjälp av dataanalys? Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Norrbotten i Luleå eller Piteå dig som vill jobba som BI-specialist. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Just nu fokuserar vi på att expandera inom BI i Region Norr där du kommer att tillhöra Atea Norrbotten/Information Management som omfattar analytics, strategi, arkitektur, verksamhetsutveckling, förändringsledning, IT-styrning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet. Gruppen präglas av en stark gemenskap där du jobbar självständigt i din roll men där vi både coachar och tar hjälp av varandra för att kunna leverera kvalitet i hela leveransen mot kunden. Du kommer att driva området framåt tillsammans med dina BI-kollegor i hela regionen och ha ett nära samarbete med kollegorna i teamet.

I din roll som BI-specialist kommer du jobba konsultativt och verksamhetsnära med att hjälpa våra kunder med analys och verksamhetsstyrning. Det innebär att du kommer att utveckla beslutsstöd med hjälp av Microsoft Power BI, analysera data och arbeta med datalager men även ha nära kunddialoger. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." - André, Lösningsarkitekt på Atea

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Rollen kräver att du har lätt för att anpassa dig,är en person som planerar ditt arbete effektivt samtär organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du sätter höga mål för dig själv och söker aktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter. Med god erfarenhet inom BI är du självgående inom området.

För att lyckas i rollen krävs:
  • Flera års arbete med BI
  • Goda kunskaper inom Microsoft Power BI, datalager, Azure och Office 365
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Niklas Elfstrand, konsultchef, via niklas.elfstrand@atea.sealternativt telefonnummer 0920-362 75.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb