RPA-specialister till Atea Norrbotten

Rekryterare
Atea
Plats
Luleå
Annonserat
den 12 mars 2021
Stängs
den 18 april 2021
Ref:
147898
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Brinner du för automatisering och framtagande av nya digitala processer? Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Norrbotten i Luleå dig som vill jobba som RPA-specialist. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Du fåren betydande roll inom vårt affärsområde Information Management som består av Automation och Analytics, Informations- och IT-säkerhet, Projektledning, Strategi och IT-arkitektur, Förändringsledning och Verksamhetsutveckling. Vår främsta uppgift är att arbeta med att förstå våra kunders behov och stötta dem i att digitalisera sin verksamhet. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt arbete. Samtidigt ges dumöjlighet atttillsammans med Ateas samlade kompetens översätta kundens mål till planer, strategier och arkitektur som leder till träffsäkra och innovativa IT-lösningar.

I rollen som RPA-specialist på Atea Norrbotten ansvarar du för att hjälpa våra kunder med att automatisera repetitiva arbetsuppgifter och effektivisera deras verksamhet. Du kommer arbeta med att designa och bygga lösningar inom Robot Process Automation (RPA). Rollen innebär att du kommer vara en nyckelperson i projekt från initiering och kravställning till utrullning.

Dina arbetsuppgifter:
 • Agera rådgivandekring RPA och formulera kravställningar enligt kundens behov
 • Facilitera workshops i form av processkartläggningar och analyser av kundens verksamhetsprocesser
 • Utveckla och automatisera processer med hjälp av marknadsledande RPA-verktyg
 • Hjälpa kunder att effektivisera deras verksamhet med hjälp av automation
 • Utveckla lösningar där RPA samverkar med andra moderna teknologier till exempel digitala assistenter, AI, BI och IoT

Vad söker vi hos dig?

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna situationerdär du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi söker dig som har erfarenhet av RPA-utveckling och brinner för automatisering och framtagande av nya digitala processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen så bör du ha följande kunskaper och erfarenhet:
 • Några års erfarenhet av IT-branschen eller verksamhetsprocesser
 • Efarenhet av RPA-implementationer
 • Förmåga att dokumentera tekniska miljöer och ta fram beslutsunderlag för lösningar
 • Förmåga att agera teknisk expert inom Automation för att hjälpa till med att driva affärer och upphandlingar
 • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är följande:
 • Programmeringskunskaper i till exempel Java, C# och Python
 • Certifieringar i ett eller flera av de ledande RPA-verktygen
 • Erfarenheter kring digitala assistenter, AI, BI och IoT
 • Erfarenheter kring verksamhetsutveckling, processkartläggning, projektledning och förändringsledning

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Niklas Elfstrand, konsultchef, via niklas.elfstrand@atea.sealternativt telefonnummer 0920-362 75.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!