Chef Digital Transformation och IT till Humlegården

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 16 mars 2021
Stängs
den 16 april 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Humlegården är mitt i en spännande förändringsfas med ett stort fokus på digitalisering, modernisering och att skapa framtidens digitala plattform för både medarbetare och kunder. Med ambitionen att bli Sveriges mest älskade fastighetsbolag krävs att Humlegården som bolag utvecklar sin organisation och sina arbetssätt att bli mer datadrivna för att få ännu bättre kunskap om sina kunders behov och bli ännu effektivare.

För att leda detta förändrings- och utvecklingsarbete söker vi nu en erfaren person som ska ansvara för Humlegårdens digitala transformation och IT-miljö.

Om rollen

Som Chef Digital Transformation och IT får du en central roll i Humlegården Fastigheter där du driver och samordnar den digitala utvecklingen samt ansvarar för en stabil, effektiv, säker och ändamålsenlig IT-miljö. En av de viktigaste arbetsuppgifterna är att driva bolagets digitala strategi som beslutades i december 2020. Utöver detta ingår ansvaret att förvalta, samordna, utveckla och implementera nya och befintliga IT-system och den dagliga driften.

Arbetet kommer ske i nära samarbete med övriga organisationen där ni tillsammans kommer fånga upp nya digitala möjligheter för Humlegårdens kunder och fastigheter och skapa lösningar som är långsiktigt hållbara och bidrar till bolagets mål och vision. I dagsläget pågår ett flertal digitala projekt och initiativ med målet att förenkla vardagen för såväl kunder som medarbetare. Genomförandet av den digitala strategin kommer ske i nära samarbete med Teknikchef, Affärsutvecklare med fokus på digitalisering och medarbetarna på avdelningen.

I rollen ingår formellt ekonomiskt ansvar och personalansvar för Digitaliserings- och IT avdelningen. Du kommer att rapportera till COO.

Vem är du?

För att lyckas i rollen kommer hela organisationen behöva involveras och kultur, ledarskap, nya arbetssätt och beteenden utmanas. Detta ställer höga krav på god kommunikativ förmåga, ett pedagogiskt och prestigelöst sätt samt en fallenhet att skapa gott samarbetsklimat och högt engagemang hos kollegor, kunder och beslutsfattare. Vidare krävs det att du förstår hur mycket människor påverkas av den digitala transformationen.

Vi ser att du som person har en nyfikenhet, entreprenörsanda och ett stort eget driv samtidigt som du behöver stå för en stabilitet och tydlighet i företagets digitala förflyttning. Du kan förverkliga idéer och har tidigare sett effekten av hur digitaliseringsprojekt kan göra en verksamhet effektivare. Du har ett strategiskt såväl som operativt fokus med god prioriteringsförmåga, där kundens och medarbetarens behov alltid står i fokus.

Du har relevant utbildning inom Digitalisering/IT med praktisk erfarenhet från kunddriven verksamhet inom t.ex. hotell-, retail-, bank-, försäkrings-, fastighets- eller servicebranschen.

Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Humlegården med Level Recruitment. För att söka tjänsten, vänligen klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen på 08-120 50 421.

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb