Är du vår blivande kollega?

Rekryterare
Atea
Plats
Kalmar, Karlskrona
Annonserat
den 15 mars 2021
Stängs
den 20 april 2021
Ref:
147900
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du lång erfarenhet från branschen med ett brinnande intresse för molntjänster eller klientlösningar? Vill du bidra med din kompetens och göra skillnad hos flera organisationer? Just nu söker vi dig som vill jobba som seniorkonsult med fokus på molntjänster (M365, Exchange, Azure, AWS, GCP) eller klient (SCCM/MEMCM, Intune, Citrix) Som konsult kommer du att arbeta ute hos våra kunder eller på distans, beroende på vad som passar uppdraget bäst. Uppdragens längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att arbeta tillsammans med vårt härliga lag på Atea Kalmar/Karlskronas konsultavdelning. Rollen innebär arbete mot både större och mindre kunder inom både offentlig och privat sektor. Du kommer att ha ett stort ansvar som rådgivare kring kundens it-miljöer och kommer vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är ansvarstagande och kan självständigt hitta angreppssätt för att lösa problem. Du är motiverad och jobbfokuserad samt söker ständigt nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Med din förmåga att förstå olika verksamheter och deras behov upplevs du som affärsmässig och trovärdig. Du kan med lätthet föra en dialog med våra kunder som skapar värde och nytta.

Du har dokumenterad god erfarenhet och kunskap inom något/några av de efterfrågade områdena och kan ta dig an och lösa våra kunders utmaningar. Du är bra på att skapa långsiktiga kundrelationer genom förtroende och förmågan att se till kundens behov. Du driver arbetet vidare på ett strukturerat sätt och kan ta ledning i leverans av uppdrag. Dessutom arbetar du med stor självständighet och tar ansvar över egen beläggning.

För att lyckas i tjänsten som it-specialist bör du ha följande kompetens:
• Relevant och flerårig arbetslivserfarenhet inom it.
• Deltagit i större leveranser inom området och levererat med hög kvalitet.
• Erfarenhet från branschen och specialiserad kunskap att leverera tjänster inom något/några av de efterfrågade områdena.
• Förmåga att jobba med komplexa frågor och ta fram bra lösningar till våra kunder med anpassning till deras krav och behov.
• Behärska svenska och engelska

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Hultgren, konsultchef Kalmar, via therese.hultgren@atea.se alternativt telefonnummer 0480 - 36 43 52 eller Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef Karlskrona, via caroline.elmqvist-olsson@atea.se eller 0455 - 31 40 57. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb