SEB Kort i Stockholm söker Java-utvecklare

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 16 mars 2021
Stängs
den 16 april 2021
Ref:
0BBCC1B2-9506-4B37-AC72-52A2B8BFB11A
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta med framtidens kort- och lånelösningar?

Hos SEB kort erbjuds du en roll där du får möjlighet att arbeta med ny teknik, webbapplikationer och integrationslösningar. Just nu händer det mycket inom området och vi satsar stort på vidare- samt nyutveckling. Du blir en del av ett positivt gäng med engagerade kollegor där vi utbyter idéer och utvecklas både som grupp och individuellt. Tillsammans har vi en bred och djup kompetens inom Java-utveckling och ser fram emot att förstärka vårt team ytterligare.

OM JOBBET

SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken som Eurocard, Spendwise samt ett 40-tal olika samarbetspartners. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med 660 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten. I rollen som Java-utvecklare kommer du arbeta med SEB Korts internetlösningar. Du kommer främst att arbeta med ny- och vidareutveckling men även förvaltning kommer att ingå.

Som Java-utvecklare erbjuder vi dig:
  • Ny- och vidareutveckling i några av SEB:s viktigaste internetsystem som kräver hög säkerhet, prestanda och tillgänglighet
  • Stort fokus på integrationer och öppna API:er mot interna och externa partners
  • Erfarna kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper till andra
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv


Ditt team
Kulturen präglas av öppenhet, engagemang och glädje. Du kommer att tillhöra team Front som har ansvaret för SEB Korts internetlösningar. Gruppen består av 25 personer varav tre är crossteam som sitter tillsammans med scrummaster, arkitekter, kravanalytiker, utvecklare och testledare. Dessutom finns ett Tech-team som fokuserar på ny teknik, gemensamma system/funktioner som t.ex. inloggning och signering & plattformsfrågor. Samtliga team samarbetar nära och arbetar vågrätt. Din bakgrund, tekniska tyngd och intresse kommer att avgöra vilket team som du kommer att tillhöra.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du är en erfaren Java-utvecklare, gärna med erfarenhet från komplexa miljöer. Tekniskt har du erfarenhet av Java 8 eller senare. Du har även jobbat med JavaScript, HTML samt har erfarenhet av OpenShift eller liknande plattform.

Andra kompetenser som rimmar väl med rollen är erfarenhet av Spring Framework, Git, Spring Boot, Liberty, JMS/MQ, Maven, Angular och Jenkins.

För att lyckas i din roll behöver du vara bekväm med att ta egna initiativ i ett tekniskt kompetent team. Du inspireras av att ta ansvar och driva förändringar genom ny teknik. Dessutom tycker du om att samarbeta, kunskapssprida, bidra med nya ideér samt är kommunikativ och driven. Du har en god analytisk förmåga där du kan se samband och behov i verksamheten och har ett stort intresse för verktyg, arkitektur och design. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb