CGI

System Administrator

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 17 mars 2021
Stängs
den 16 maj 2021
Ref:
J0321-1787
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Du kommer att ingå i ett kunnigt och engagerat team av löne och systemkonsulter i både Kista och i Manila på Filippinerna. I Kista sitter ca 10 lönekonsuler och i Manila ca 30. Den dagliga och operativa tjänsteproduktionen leds av en produktionsledare som du har ett nära och operativt samarbete med. Ni säkerställer tillsammans leveranskvalitet till kund.

Just nu söker vi en Systemadministratör till vårt team i Kista.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetet består av löpande systemadministrativa arbetsuppgifter så som exempelvis systeminställningar, tabelluppdateringar, korrigeringar, statistik, upprättande av lönearter, och framtagande av rapporter. Kontakt med kunden och olika myndigheter samt andra möjliga externa partners sker löpande.

Arbetet innebär aktivt deltagande med eget ansvar och stort fokus på utveckling av processer, arbetssätt och rutiner. Vi arbetar för framtiden, med kunden i fokus och vi strävar alltid efter ständiga förbättringar och effektiviseringar. Utöver det löpande uppgifterna hanterar vi även interna och externa ärenden/beställningar, detta via ett ärendehanterings system. Vissa uppgifter hanteras dock i projektform och under längre tid. Vi arbetar i lönesystemet Heroma.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som är en noggrann, lösningsorienterad, Systemadministratör med stort fokus på kvalitet och utveckling. Vi vill gärna hitta dig med några års erfarenhet från arbete inom systemförvaltning/löneadministration i lönesystemet Heroma. Vi söker dig som självständigt har arbetat i hela löneprocessen och har förståelse för dess betydelse. Du har en vilja att utveckla och förnya processer och delar gärna med dig av dina kunskaper och tidigare erfarenheter till andra.

Du har god samarbetsförmåga och sätter kunden i fokus. Du är bra på att planera, strukturera och prioritera. Du är van att ta ansvar och att få med andra människor i den gemensamma arbetsuppgiften, likväl som du också kan arbeta självständigt.

Du har en mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska, då en del av produktionen sker utomlands.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vad vi erbjuder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Tarja Törnqvist tarja.tornqvist@cgi.com eller Mikko Humalisto mikko.humalisto@cgi.com. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb