CGI

Agil Projektledare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 18 mars 2021
Stängs
den 23 april 2021
Ref:
J0221-2769
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta med projektledning där din insats bidrar till att påverka viktiga samhällsfunktioner inom offentlig sektor? Vill du dessutom göra det i projekt där förändring av den digitala agendan och IT-miljöer står på agendan? Då har vi rollen för dig hos oss på CGI!

Som projektledare på CGI kommer du hjälpa våra kunder i interna utvecklingsprojekt inom digitalisering samt de utmaningar de står inför tekniskt sätt kopplat till verksamhet. Vi erbjuder dig en palette fylld av olika typer av uppdrag, problemställningar och utmaningar - tjusningen med att vara konsult i just den här rollen!

Behoven sträcker sig hela vägen från att agera som agil coach där du hjälper kunden i en agil transformation till att vara del i byte eller införande av nya system. Oavsett vilken inriktning du har så brinner du precis som vi, för att hjälpa viktiga samhällsfunktioner inom offentlig sektor - de som ansvarar för kollektivtrafik, omsorg, vård, att få människor in i arbetslivet och ett tryggt öppet samhälle!

Framtida arbetsuppgifter
Utöver beskrivningen ovan kommer din roll innebära att vara del av och arbeta med:
• Förstudie, verksamhetsutveckling, systemutvecklingsprojekt, transitions- och transformationsprojekt.
• Coaching och stöd vid problemlösning i olika scenarion ute hos kund
• Workshops ute hos kund.
• Offertarbete, sätta tidsplan, estimat

Är du den vi söker?
Som vi alla vet så förändras teknologilandskapet i en snabb takt och därför värdesätter vi en genuin nyfikenhet och ett intresse för både ny teknik och verksamhet, samt en vilja att lära sig nya saker. Du har en förmåga att arbeta på ett självgående sätt och snabbt sätta dig in i nya verksamheter, avdelningar där du förstår helheten och de behov som finns. Vi värderar en god kommunikationsförmåga där du exempelvis vet när du ska utmana kontra att hålla tillbaka. Givetvis ser vi också att du har en god ledarskapsförmåga.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:
• Minst 5 års erfarenhet av rollen som projektledare, förvaltningsledare, kravställare eller liknande i agil projektmetodik
• Erfarenhet inom offentlig sektor, kommun eller landsting
• Erfarenhet som konsult
• Certifierat dig inom agila metoder (Scrum Master, SAFe etc)
• Är en god kommunikatör och har lätt för att uttrycka dig i engelska och svenska, både i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om man har:
• Projektledarcertifiering, tex Prince, Props, PMP eller IPMA
• Erfarenhet som produktägare

Vi kommer driva och genomföra stegen i denna rekryteringsprocess över Microsoft Teams. Varmt välkommen in med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb