CGI

Devops Engineer/Infrastructure Developer

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 19 mars 2021
Stängs
den 18 maj 2021
Ref:
J1220-0055
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar och söker nu en erfaren DevOps Engineer / Infrastructure Developer som drivs av att hitta nya lösningar och arbetar för att skapa synergier. För att lyckas i rollen är du också van att arbeta med Docker/Kubernetes.

Framtida arbetsuppgifter
Som DevOps Engineer (Linux Docker Kubernetes Python Ansible VMware) kommer du jobba att få testa och utvärdera nya lösningar för våra system. Du kommer att jobba med våra utvecklare för att skapa en arkitektur gällande automation för våra tjänster och ett antal interna verktyg men även med att optimera vår infrastruktur genom att automatisera manuella processer.

I din roll kommer dina huvudsakliga ansvarsområden vara design/arkitektur av Linux miljöer (i vissa fall även Windows), förbättringsarbete gällande "mjukvaru deploy" på våra plattformar samt arbete med ständiga förbättringar gällande infrastruktur, automation samt monitorering.

Du kommer att vara placerad i Stockholm men resor ingår i rollen.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har ett driv att hitta nya lösningar, med erfarenhet från att arbeta som DevOps Engineer eller Infrastrukturutvecklare och är van att arbeta med Docker/Kubernetes. Du kan flytande svenska och engelska och en god förmåga att förmedla dig i tal och skrift.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Bygga och underhålla Linuxbaserade system
• Ansible
• Vmware
• Scriptning (Python)

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.

Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss…
..och låter rollen passande? Då ser vi fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Morgan.Ivarsson@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2021-05-17
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.