Polismyndigheten

Fullstack-utvecklare, med placering i Stockholm

Rekryterare
Polismyndigheten
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 19 mars 2021
Stängs
den 9 april 2021
Ref:
C51586/2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Som utvecklare hos teamet e-tjänster får du möjlighet att utveckla system som bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten. Just nu söker vi ny medarbetare till vårt team.

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du möjlighet att arbeta med experter från flera olika delar av verksamheten, då vårt uppdrag är att ta ett helhetsansvar för nyutveckling och förvaltning av Polismyndighetens e-tjänster. Ett urval av produkter som gruppen ansvarar för är t.ex. e-tjänster för att söka tillstånd om vapenlicens, idrottsevenemang, konsert och musikevenemang och bestridande av parkeringsanmärkning.

På Polismyndigheten arbetar ca 34 000 medarbetare varav it-avdelningen består av ca 1 000 anställda som ansvarar för all it som tillhandahålls av myndigheten. Som anställd på it-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden och har en möjlighet att göra skillnad på riktigt!

Arbetsbeskrivning

Vi står inför en spännande och händelserik tid med mycket nyutveckling. Som utvecklare hos oss kommer du ingå i ett tvärfunktionellt SCRUM team som tillsammans utvecklar och förvaltar Polismyndighetens alla e-tjänster. Teamet arbetar testdrivet och levererar kontinuerligt enligt continuous deployment. Vid utveckling används exempelvis Angular, Java, Spring och Docker. Vi arbetar enligt agila principer och ser det som en självklarhet att vi hjälper varandra för att leverera snygga, högkvalitativa lösningar. Du kommer få engagerade kollegor och en miljö som främjar lärande och utveckling. Under våra återkommande innovations och kompetensutvecklingsdagar får du även möjligheten att undersöka hur nya tekniker kan hjälpa oss att leverera ännu bättre tjänster.
Resor inom Sverige förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

 

 

 • Examen inom datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande akademisk examen

 • Erfarenhet av webbutveckling med Angular (TypeScript)

 • Erfarenhet av systemutveckling med Java

 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

 • Det är meriterande om du har erfarenhet inom något av följande områden:
 •  
 •  
 • Mjukvaruarkitektur

 • Agilametoder

 • Testdriven utveckling

 • Testautomatisering

 • Jenkins, Docker, OpenShift

 • Continuous deployment


Personliga egenskaper
Du bör ha ett stort intresse för programmering, ha en analytisk förmåga samt vara nyfiken och driven. Du vill hela tiden arbeta för att vi tillsammans kontinuerligt levererar så bra lösningar som möjligt. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är kommunikativ. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har en god förmåga att bryta ner komplexa uppgifter. Du måste vara nyfiken att lära dig mer inom ditt kompetensområde och kunna förmedla dina kunskaper vidare.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kontaktpersoner

Ewa Bårman Gruppchef 010-5637410 ewa.barman@polisen.se Elin Melkersson HR-konsult elin.melkersson@polisen.se

Fackliga företrädare

Fredrik Bergh, SACO, tfn 010-563 91 37 Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-56 38710 Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010-56 77 092 Karna Tillheden, Seko Polisen, tfn 010-56 16 627

Övrig information

Placeringsort: Stockholm

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 8/4 2021. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb