Key Account Manager till Atea i Malmö.

7 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö
Annonserat
den 18 mars 2021
Stängs
den 30 april 2021
Ref:
147910
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Malmö dig som vill jobba som Key Account manager. Vill du tillhöra ett team med unika personligheter och kompetenser. Vi vet att våra olikheter på Atea är vår framgångochnär vitillsammansfåranvändavåra förmågorför atthjälpa våra kunder att bli framgångsrika,mår vi som bäst! Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
I rollen som Key Account Managerhar du det övergripande affärsansvaretför ett antal kundkonton, där du är ytterst ansvarig förförsäljning avAteashela utbud. Du lyckas genom att leda, utveckla och inspirera dina 3-5 kundteam, bestående av lösningsspecialister, seniorkonsulter med olika specialist områden, Enterprise/IT-arkitekter och konsultchefer. Dina kontaktytor hos kund varierar,men är i de flesta fall it-chefer, it-strateger, VD, ekonomichefmfl. Utifrån din kunskap om företaget, deras organisation, och deras omvärld, identifierar du utmaningar och utefter detta skapar du affärsmöjligheter. I rollen säkerställer du och utvecklar din försäljningsbudget fördelad över Ateas tre affärsområden, Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platform. Tjänsten innebär inte personalansvar men erfarenhet från att leda andra är meriterande och underlättar arbetet. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

"Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar digital framtid".

Vad söker vi hos dig?
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som Key account manager ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Du brinner för att bygga nätverk och du har skapat ett stort nätverk inom olika branscher från dina tidigare roller. Du är en naturlig ledare som gillar att påverka och har erfarenhet av att leda andra direkt eller indirekt. Du har en förmåga att förblir motiverad och effektiv trots bakslag och besvikelser, du är ihärdig och ger inte upp, arbetar tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda. Du motiveras av att ha höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du drivs av utmaningar och har en förmåga att tänka nytt och utmana kunder med dina kreativa lösningar. Rollen kräver mycket god förmåga att sammanfatta, formulera och uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du är van att utforma och presentera offerter, lösningar och beslutsunderlag anpassat för olika målgrupper och intressenter. 

För att lyckas i tjänsten som Key Account manager bör du ha följande kunskaper:
  • Erfarenhet från it-branschen så som, it-som-tjänst/cloud och konsulttjänster inom it-Information Management.
  • Akademisk utbildning, högskole- eller universitetsexamen, eller motsvarande (di-ploma, MBA, IHM)
  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av strategisk försäljning av tjänster och lösningar.
  • I dina tidigare roller bevisad förmåga att utifrån kundens verksamhet identifiera, förstå och föreslå lösningar i kunders affärs- och verksamhetsutmaningar/problem.
  • God vana inom Microsoft 365 med tillhörande applikationer
  • Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Det är meriterande om du även har följande kunskaper:
  • Av CRM (Customer Relation Management) system i sitt arbete,
    exvis Dynamics.
  • Kurser med inriktning Systemvetenskap, Informatik eller Informationssystem

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur med framåtanda, humor och kamratskap. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart. 

Kontakta oss
V älkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Titland, Försäljningschef, via Marcus.Titland@atea.se alternativt, Ansvarig rekryterare Anna Kolvik Kiotseridis, via, Anna.kolvik-kiotseridis@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass

Liknande jobb

Liknande jobb