Junior systemtekniker som vill arbeta med it-drift

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 22 mars 2021
Stängs
den 12 april 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du teknikintresserad, kommunikativ, nyfiken och har viljan att lära nytt? Då bör du söka det här jobbet!

Som junior systemtekniker på avdelningen It-drift kommer du fungera som ett stöd till de team som ansvarar för Finansinspektionens (FI:s) infrastruktur och plattformar. Avdelningen ansvarar bland annat för servrar, brandväggar, nätverk, backup och lagring. Teamens fokus är säkerhet, tillgänglighet och riktighet.

I rollen medverkar du i både förvaltning och löpande arbete. Du får möjlighet att driva vissa arbetsuppgifter på egen hand och får även möjlighet att medverka i att ta fram säkra driftlösningar, både interna och externa.

Vi söker dig som är i början av din karriär och har en pågående eller slutförd utbildning inom relevant område, eller att du på annat sätt kan styrka att du har förvärvat motsvarande kunskaper. Du har teoretiska kunskaper inom nätverk, TCP/IP, Linux/Unix, Windows server, lagring, it-säkerhet, brandväggar samt brandväggsregler. Vi ser gärna att du har någon form av praktisk erfarenhet av kraven på teoretiska kunskaper. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du uthållig, bidrar med gott samarbete och är tydlig i din kommunikation. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare är du tillmötesgående och anstränger dig för att leverera och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Linus Almblad på 08-408 982 12.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning om 6 månader från tillträde och med tillträde så snart som möjligt. Det finns goda möjligheter till eventuell fortsatt anställning framöver. En anställning vid FI kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll genomförs enligt bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan innehållande cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 12 april 2021. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen. Vi avböjer all rekryterings- och annonseringshjälp.

FI arbetar för finansiell stabilitet, välfungerande marknader, ett gott konsumentskydd och en hållbar utveckling. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, där olika erfarenheter, kompetens och mångfald tas tillvara. Här arbetar cirka 600 personer och våra värderingar präglas av att vi är engagerade, beslutsamma, målinriktade och hjälpsamma. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan.

Liknande jobb

Liknande jobb