CGI

Change Manager, Technical Operations

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Skåne , Sweden
Annonserat
den 23 mars 2021
Stängs
den 22 maj 2021
Ref:
J0321-1788
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi på CGI behöver nu förstärka vårt team inom Technical Operations med en duktig och driven Change Manager som ska ansvara för logistiken i samband med implementation och förändring i kundens centrala IT-miljö, där syftet är att samordna utförandet av delaktiviteter så att total leveransprecision uppnås.

På Technical Operations ansvarar vi för daglig drift av våra användarnära tjänster såsom IT-arbetsplats, Citrix, Printing, Office 365 samt on-prem Microsoft kollaboreringstjänster. Som Change Manager kommer du att bistå så att beställningar blir kompletta och korrekta och därmed godkända för implementering inom PM&SO

Framtida arbetsuppgifter
Att jobba som Change Manager inom Technical Operation på CGI innebär en omväxlande vardag. I en komplex IT-miljö kan även små och enkla förändringar beröra och påverka många komponenter. En implementation eller förändring sträcker sig ofta över flera teknikområden och engagerar många människor. Värdet av samarbete, samordning och logistik blir centralt utifrån alla dimensioner - driftsäkerhet, leveranstider, innehåll och utförande.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Utifrån beställningar fördela och bevaka uppdrag till utförare - interna tjänster såväl som externa leverantörer
• Svara för resursallokering relaterat till beställningar och dess delaktiviteter
• Svara för redovisning som ligger till grund för korrekt fakturering och en uppdaterad objektdatabas (CMDB)
• Svara för informationshantering kring ärenden gentemot beställare och underleverantörer
• Granska och godkänna utgående leveranser
• Förbättra, utveckla och standardisera rutiner och dokumentation
• Informera intressenter om nya eller förändrade rutiner som berör processen eller koordineringsområdet
• Aktivt bidra till personlig och arbetsrelaterad utveckling
• Aktivt bidra i samband med interna och externa revisioner

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
För att lyckas i rollen som Change Manager söker vi dig som har erfarenhet och kunskap om förändringshanteringsprinciper, metoder och verktyg. Du behöver vara en lagspelare och kunna arbeta tillsammans med och genom andra, utöver det ett affärsmannaskap och förståelse för organisatoriska frågor och utmaningar i IT-miljö.

Önskade Resultat
Ledordet i vår verksamhet är leveransprecision vilket vi definierar som förmågan att se till att det blir som vi tänkt oss avseende:
• Driftsäkerhet
• Innehåll
• Tid
• Utförande
Genom att upprätthålla en hög precision inom alla ovan redovisade resultatområden, bidrar du till att verksamhetens gemensamma mål uppnås.

Konsekvenser
Uppfyllandet av leveransmålen baseras på effektivitet - ett begrepp vi definierar som balans mellan produktion och produktionsförmåga, d.v.s. att en sund jämnvikt råder mellan de tjänster som levereras och de resurser som producerar dessa tjänster. Denna balans är en förutsättning för långsiktig trygghet, tillväxt och god ekonomi för våra kunder och för oss själva - som individer och som företag.

Samspelet mellan effektivitet och leveransprecision skapar goda förutsättningar för dig som individ att känna engagemang genom att:
• vara delaktig och kunna påverka
• utvecklas genom utmaningar
• bidra och känna mening

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 21 maj 2021. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till tobias.stiman@cgi.com

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb