Fujitsu i Östersund söker First Line Supporttekniker

Rekryterare
Experis
Plats
Östersund
Annonserat
den 23 mars 2021
Stängs
den 19 april 2021
Ref:
f796a9a7-fedc-4efc-8544-407675bf27e4
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu får vi på Experis in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som startar omgående och varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos Fujitsu.

Om Fujitsu
Fujitsu är en komplett leverantör av produkter, tjänster och lösningar inom IT och kommunikation. De hjälper företag och offentlig sektor att utnyttja IT och ny teknik för att utveckla sin verksamhet. Svenska Fujitsu har cirka 600 medarbetare och verksamhet över hela landet. Fujitsu är kända för deras hårdvara av hög kvalitet.  Fujitsu har ett brett sortiment av PC, servrar och lagringslösningar samt kassalösningar för detaljhandeln. Fujitsu är en ledande outsourcingpartner som fått förtroendet från flera globala svenska företag att ansvara för hela eller delar av deras IT-miljö, med alla tjänster och lösningar som krävs för en modern arbetsplats och IT-infrastruktur. Vill du läsa mer i Fujitsu, besök deras hemsida, www.fujitsu.com

Om tjänsten
Den här tjänsten innebär att du är Experis ansikte utåt i rollen som First Line supporttekniker. Ditt första uppdrag kommer att utföras på Fujitsu där du främst kommer att arbeta med felsökning och problemlösning, vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt via telefon, mail och andra medier.

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med kundsupport, rådgivning och service. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi att du har erfarenhet av kundsupport och ett stort intresse för teknik. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna.

Vi söker dig som
* Har minst 1 års erfarenhet inom IT Support alternativt Service eller BackOffice funktioner
* Kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
* Hög kommunikativ förmåga
* Hög pedagogisk förmåga
* God teknisk kunskap
* Mycket hög servicekänsla
* Innehar körkort

Det är meriterande om du har tidigare praktisk erfarenhet av system som: Windows Operativsystem, Office365, Office paketet, Citrix, Active Directory, Network.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Experis anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök redan idag!
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men arbeta uppdragsbaserat hos Fujitsu. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Ajax via e-post: anna.ajax@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis
Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Liknande jobb

Liknande jobb