CGI

Driven junior problemlösare med utvecklar/arkitektambitioner

Rekryterare
CGI
Plats
Västerås, Örebro, Eskilstuna, , Sweden
Annonserat
den 24 mars 2021
Stängs
den 23 maj 2021
Ref:
J0121-0995
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi en driven junior problemlösare med utvecklar/arkitektambitioner till vårt Digital-team, som jobbar från Eskilstuna, Västerås och Örebro.

Framtida arbetsuppgifter
Som junior problemlösare inom Digital-teamet styr intresse och marknadsbehov dina utvecklingsvägar. Du kommer att få prova på verksamhetsnära utveckling inom UIPath och/eller Microsoft PowerPlatform, men även skapa förvaltningsbara lösningar med Azure komponenter. Du kommer att få prova på att skapa lösningar i olika RPA stöd där standardisering, kvalitetssäkring och automatisering är nyckelorden.

Du trivs med ett omväxlande arbete i agila team och har ofta direktkontakt våra kunder. Du kommer att arbeta med lösningar i molnet med tonvikt på Powerplatform, Office 365, SharePoint Online och Azure. Du drivs av att vara med i projektets samtliga faser, från Ax till Limpa, och älskar att lösa problem som driver både oss och våra kunder framåt.

Du får möjligheten att arbeta med framåtriktade, drivna och värderingsstyrda kollegor i en fantastisk miljö. Våra värderingar och vår kultur är viktiga för oss och leder oss i vårt arbete med att skapa fortsatt utveckling av en välfungerande och utvecklande arbetsplats, såväl hos oss själva som i det arbete vi gör ute hos våra kunder.

Vi drivs av ett gemensamt mål där vi vill skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidrar till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över.

Är det här du?
Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
• Driven och nyfiken med ett sinne för effektiva lösningar
• Erfarenhet av Microsofts molntjänster eller UIPath's verktyg
• Tekniker som RPA, Power Platform och Logic Apps får dig att leva upp och du kan omedelbart se verksamhetsnyttan av en implementerad lösning och vill lära dig mer
• Certifieringar inom Microsoft är meriterande
• Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
• Erfarenheter av och/eller studier relaterade till system- eller verksamhetsutveckling kombinerat med ett brinnande IT intresse kommer att vara utslagsgivande

Som proaktiv problemlösare kombinerat med CGI:s strävan att ligga i framkant är kontinuerlig utveckling som grundas i din egen nyfikenhet en självklarhet. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror också att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. På CGI blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

Vill du veta mer?
För mer information kontakta Peter Utas (Konsultchef Digital): 070-544 58 01 alt. peter.utas@cgi.com
Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Sista ansökningsdag: 2021-04-30
Placeringsort: Eskilstuna, Västerås eller Örebro
Välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb