Experis söker en Koordinator till Fujitsu i Östersund

Rekryterare
Experis
Plats
Östersund
Annonserat
den 25 mars 2021
Stängs
den 19 april 2021
Ref:
e2e5614a-5c9c-451c-9fb7-dda5f63dc876
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du intresserad av IT, ansvarstagande som person och har erfarenhet av planering och koordinering? Då kan du vara den vi letar efter! Vi på Experis söker just nu en koordinator till våran kund Fujitsu. Skicka in din ansökan redan idag - tjänsten tillsätts löpande!

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som startar omgående och varar till och med 30 juni 2021 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos Fujitsu i Östersund.

Om uppdraget
Uppdraget som koordinator går ut på att administrera och koordinera olika typer av utrullningsprojekt och löpande IT-uppdrag. Du kommer behöva ta ansvar för att detta fungerar felfritt och du måste kunna hantera många saker samtidigt.

Mer specifikt innebär detta att du kommer att:

- Fungera som administratör/koordinator för utrullningsprojekt och löpande it-uppdrag.

- Ta emot och initiera beställningar från kund.

- Planera it-installationer

- Tillsammans med arbetsledare planera resurser

- Ta fram och följa upp faktureringsunderlag

- Hantera avrapportering

- Säkerställa leverans i enlighet med överenskomna avtalsvillkor

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som är tekniskt intresserad och har erfarenhet av att arbeta med IT. Du är noggrann, ansvarsfull, självgående och serviceinriktad, du talar och skriver flytande svenska och engelska och har du erfarenhet av koordinering och planering är det meriterande.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Experis anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Veronica Forsén Alfredsson, e-post veronica.forsen.alfredsson@manpower.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Experis
Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGrou p.