IT-specialist inom Backup till Addera IT till Ängelholm!

Rekryterare
Experis
Plats
Ängelholm
Annonserat
den 26 mars 2021
Stängs
den 27 april 2021
Ref:
a016229b-9617-4cb3-8cf6-ed090cedb23e
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår vardag och kultur präglas av en framåtanda och gemenskap!

Efter 25 år på marknaden vet vi vilka krav ni ställer på vår leverans. Addera IT är tjänsteföretaget som kan digitalisera ert företag. Vi har alltid arbetat med att er investering i IT-tjänster ger så stor valuta som möjligt för er. Det är ju faktiskt det som IT handlar om; att leverera affärsnytta med hjälp av effektiva och moderna processer som har ett bra IT-stöd.

Vårt erbjudande till dig!

Du kommer ingå i ett team om 10-12 personer som präglas av öppenhet och tillgänglighet där alla är beroende av varandra. Tillsammans skapar vi ett affärsvärde genom vår förmåga att återställa våra kunders system efterexempelvis en Cyberattack, översvämning eller brand.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som IT-specialist bör du några års erfarenhet och bred kunskap inom lagrings- och backuplösningar. Vi tror också att du har ett gediget intresse för felsökning, optimering och felavhjälpning. Dessutom kan du uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.
  • Minst 3 års erfarenhet av daglig drift av Spectrum Protect miljö.
  • Arbetat med nodreplikering i Spectrum Protect.
  • Arbetat med container pooler i Spectrum Protect.
  • God kunskap kring installation/konfiguration av backup av större VMware miljöer med Spectrum Protect
  • Kunskap om nätverk/routing/brandväggar i företagsnätverk
  • Förståelse för DR planering och vad som krävs av en DR plan
  • God kunskap om hur backup/recovery/av MS SQL fungerar

Det är extra meriterande om du har kunskap inom följande;
  • Kunskap i Linux
  • Kunskap i Azure Administration
  • Microsoft 365 erfarenhet


Som IT-specialist på hos oss ser vi att du är en person som sätter kunden i fokus, är lösningsorienterad. Det är viktigt för dig med kvalitet, att leverera i tid men att också ha roligt på jobbet. Du kommer att få arbeta med en välbeprövad tjänst som är marknadsledande när det kommer till att återställa data, dvs det våra kunder efterfrågar. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt arbete och driver dina processer vidare så att deadlines hålls. Hög motivation och jobbfokus präglar ditt arbetssätt och du söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Det här är Addera IT

Addera IT är inne i en expansiv fas där vi med vårt starka erbjudande till våra kunder kommer att bryta ny mark. Under de senaste åren har vi arbetat hårt med att skapa en långsiktig och tydlig strategi och en geografisk närvaro för våra kunder. Addera IT har funnits på marknaden i 25 år och alltid arbetat nära kunden med deras utmaningar för att kunna erbjuda kunderna de bästa lösningarna. Hos oss är det alltid korta beslutsvägar.

När vi startade fanns vi bara i Ängelholm. De första tjänsterna vi sålde på den tiden var backup. Idag finns vi också i Kristianstad och i Lund och är ofta vår kunds hela IT-avdelning med allt det för med sig. Vi är fortfarande ett privatägt bolag och med kunden i centrum i allt vi gör. För 6 år sedan dubblade vi vår verksamhet när vi fusionerade bolaget med Strö Data. Då vi också bytte namn till Addera IT och ta oss an större kunder i södra Sverige. Vi tar rygg på våra kunder vart de än etablerar sig i världen. Vårt datacenter i Ängelholm samlar på sig ca 10 TB ny data varje dag från våra kunder som är verksamma på alla kontinenter.

Kontaktinformation

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare, jenny.flygare@se.experis.com , 070-255 71 43. Du ansöker till tjänsten via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb