Team lead för servicedesk i Göteborg

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg
Annonserat
den 26 mars 2021
Stängs
den 10 april 2021
Ref:
cf9b8683-52f3-407c-90f1-7d751ef8b5ff
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis växer och söker ständigt nya duktiga IT-konsulter till teamet i Göteborg. Vi söker just nu dig som vill jobba som Team lead för en servicedesk i Göteborg. Har du erfarenhet av att leda team och vill göra detta inom IT-området? Bli en del av oss på Experis - ta chansen och ansök idag!

Ort: Göteborg
Uppdragslängd: 6 månader med möjlighet till förlängning
Omfattning: 100 %

Om företaget

Företaget är ett globalt teknikföretag som hjälper företag att utvecklas i led med digitaliseringen genom att erbjuda en mängd lösningar, produkter och tjänster med stort kundfokus. De finns i 43 länder runt om i världen och är ett ledande företag inom många viktiga branscher och industrier.

Hur ser arbetet ut?


I rollen som Team lead har du ansvar för ett team där du ansvarar för deras gemensamma operativa prestationer och resultat. Du kommer rapportera till linjechefen, som har det övergripande ansvaret för samtliga. Du kommer att få arbeta med att:
 • Delta i affärsutveckling
 • Ansvara för teamets leveranser enligt uppsatta direktiv
 • Tar beslut i frågor som rör genomförandet av uppgifter
 • Rapportera till och ge information till linjechefen om aktiviteter och planer framåt
 • Ansvara för och samordna teamets aktiviteter i förhållande till andra team
 • Initiera krav och fastställer långsiktiga och kortsiktiga affärsmål
 • Hjälpa till vid framställning av avtalsdokument
 • Planera, informera, samordna, distribuera, implementera och övervaka teamets aktiviteter
 • Skapa effektiv arbetsfördelning
 • Ansvara för att sprida information inom teamet
 • Initiera och genomföra kontinuerliga förbättringsaktiviteter
 • Ansvara för utveckling och utbildning inom sitt eget område

Mer information om rollen och specifikt företag ges vid en intervju.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs i en roll där du kan kombinera din tekniska kunskap med att leda ett team. Du behöver ha ledarskapserfarenhet och vara en god kommunikatör som har lätt att inspirera och motivera andra. Du behöver även ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila vår kandidatspecialist, Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb