Specialist inom Datacenter

5 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Göteborg
Annonserat
den 19 mars 2021
Stängs
den 26 april 2021
Ref:
147911
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Göteborg dig som vill jobba som Specialist med fokus på Datacenter. På Atea Datacenter jobbar vi med allt inom traditionell infrastruktur och framtidens lösningar. Vi är partner med alla branschens största leverantörer, såsom VMWare, RedHat, Dell/EMC, HPE, NetApp, Microsoft och IBM. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer erbjudas att jobba med många olika och spännande kunder.

Vi satsar mycket på kompetensutveckling så att vi hela tiden ligger i framkant. Den kompetens vi har inom vårt Datacenter-gäng är bland den vassaste i IT-branschen.

I rollen som Datacenter-specialist på Atea ansvarar du för att hjälpa kunder med deras IT-utmaningar. Det kan vara allt från installation, rådgivning och design till mer avancerad felsökning och hälsokontroller. Pre-sales kan också vara en viktig del i rollen där du ihop med säljarna tar fram den bästa lösningen för våra kunder.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig?

För att lyckas som Datacenter-specialist hos oss behöver du vara drivande att alltid vilja utvecklas. Du har stort kundfokus och en strävan att hjälpa kunden att hitta de bästa lösningarna. Du gillar att jobba ihop med dina kollegor, men också självständigt.

Som Datacenter-specialist ser vi att du har kompetens inom något/några av följande områden:

  • Vmware (Datacenter Virtualization, Network Virtualization (NSX), Cloud & Automation, VCF, mm)
  • RedHat (OpenShift, Ansible, RHEL, Satelite, mm)
  • Cloud (AWS, Azure)
  • Lagringslösningar (Dell/EMC, HPE, NetApp)
  • Microsoft Server

Vi söker även dig som har erfarenhet av Kubernetes och Container-platformar.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Wåhlin, konsultchef, via anders.wahlin@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb