CGI

System Administrator

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 mars 2021
Stängs
den 28 maj 2021
Ref:
J0321-3181
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Vår målsättning är att dessa system ska vara ett enkla att jobba i, för att på så sätt spara tid och resurser för våra kunder. Tack vare vår starka position inom både offentlig och privat verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är Raindance - Ett komplett affärssystem inom ekonomi och inköp som använder sig av den senaste tekniken och som utvecklas här hos oss på CGI. Inom Raindance organisation är vi ca 125 anställda i Sverige och ca 200 anställda globalt. Genom våra AI-lösningar för tex mer automatiserade inköp höjer vi kvalitet och effektivitet i våra kunders inköpsprocesser och genom att styra inköp mot miljömärkta varor bidrar vi till mindre miljöpåverkan för våra kunder. Raindance har stor efterfrågan och just nu är det tillväxt som är vår utmaning. Vi söker därför dig som vill bli vår nya Övervakare/Tekniker på vår gruppering Övervakning (tillhörande Support) i Göteborg.

Du kommer ingå i ett sammansvetsat team som hjälps åt för att hitta lösningar åt våra kunder. På Göteborgskontoret jobbar support och utveckling tätt ihop och har även nära samarbete med våra konsulter.

Jag som är ledare för denna grupp heter David Erdhage. Jag har jobbat 9 år på CGI varav en stor del inom Tekniksupport och Övervakning. För mig är det viktigt att mina medarbetare får den hjälp och stöttning som behövs för att lösa sina uppgifter. Det är viktigt att du ska trivas och kunna utvecklas på jobbet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med e-handelsövervakning, driftsövervakning samt med vår e-handelsplattform Marknadsplatsen. Dessa tjänster ingår i affärssystemet Raindance. Din huvudsakliga uppgift blir att dagligen, genom våra verktyg och rutiner, kontrollera våra kunders e-handelsflöden. Det innebär bland annat att övervaka kunder, åtgärda fel samt felåterföra till kund vid problem. Du kommer också arbeta med Marknadsplatsen där du läser in prislistor och kategoriserar produkter. Du ingår i en gruppering med Övervakare/Juniora Tekniker om 5 personer. Det är en grupp medarbetare med fokus på samarbete. Du kommer att ha kontakt med flera grupperingar och aktörer inom Raindance i ditt dagliga arbete. Som nyanställd får du en introduktion där du går bredvid en kollega som har samma roll som du och har mycket god förståelse för de uppgifter som görs i rollen och de rutiner vi har.

På Raindance tillhör du en grupp med bra gemenskap och olika erfarenheter och kompetenser. Hos oss jobbar folk i hela yrkesverksamma åldersspannet och vi har en blandning av män och kvinnor. Vi har ett stort fokus på samarbete, inte bara inom teamet utan även mellan team, där vi alltid prioriterar att hjälpa varandra vid behov och ser till produktens bästa.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig med en gymnasial utbildning inom IT/Teknik och som har ett stort IT intresse. Du trivs med att hitta lösningar och leverera god service. Du är noggrann och kan arbeta självständigt men är även van att arbeta i grupp. Vi vill hitta dig som har lätt för att lära, gillar IT och är lagd åt det ordningsamma hållet. Du vågar fråga om hjälp och skriker gärna till om du märker att något är fel.

Som person gillar du fastlagda rutiner och att ta ansvar för dina utstakade uppgifter. Det är viktigt att du är noggrann och att du snabbt kan identifiera eventuella problem och kommunicera dom vidare. Du har en god samarbetsförmåga och förstår vikten i att våga ta plats men samtidigt vara lyhörd.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• IT-administration
• Windows-server
• Vana att handskas med IT-system

Och att du tilltalas av följande;
• Samarbete
• Rutiner
• Kommunikation

Du talar och skriver mycket god svenska.

Mer om tjänsten
Vill du jobba med oss? Bra, vi ser fram emot din ansökan! Detta är en heltidstjänst med placering i Göteborg. För mer information, vänligen kontakta: Gruppchef Övervakning David Erdhage, 0722-07 69 40. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb