CGI

Senior Konsult, O365/Azure

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 27 juli 2021
Stängs
den 29 juli 2021
Ref:
J0321-2504
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu fler engagerade Hybrid IT-Infrastrukturkonsulter med bra förståelse av Microsoft 365, från analys till etablering inom området infrastrukturella tjänster. Här blir du en del i ett team som gemensamt jobbar och stöttar varandra i den dagliga hanteringen av ett större antal intressanta kunder, där du kommer vara en viktig del av teamets framgångar.

Merparten av våra kunder förflyttar sig mot Hybrida IT lösningar där Microsoft 365 och liknande Cloud baserade lösningar är grunden. Det påverkar vårt behov att utöka teamets leveranskapacitet, där vi ser dig som en viktig del. Här får du möjligheten att arbeta med våra kunder inom fler olika branscher och både publik och privat sektor inom dessa teknikområden.

Som Hybrid IT-Infrastrukturkonsult hos oss på CGI får du utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att ta ditt nästa steg. Din karriär och personliga utveckling bygger vi tillsammans!

Framtida arbetsuppgifter
Att jobba som Hybrid IT-Infrastrukturkonsult innebär en omväxlande vardag där du får möjlighet att utvecklas som konsult, både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Förändring är vår vardag, där din nyfikenhet och kundernas krav på lösningar i teknikens framkant bidrar starkt till att du ständigt hittar lösningar på kundernas utmaningar. Vårt team jobbar tätt tillsammans i en prestigelös miljö och högt i tak. Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder och vill bli en nyckelperson i våra spännande uppdrag.

I dina arbetsuppgifter ingår framförallt:
• Etablering av Hybrida Infrastrukturlösningar
• Teknisk Projektledning

Du kommer att vara placerad i Göteborg, Stockholm, Linköping eller Malmö. Resor kan ingå i rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
För att lyckas i rollen ser vi att du är nyfiken, har vana av att kommunicera med slutanvändare och vill jobba i våran tjänsteleverans. Du har en god förmåga att lösa problem och är duktig på att skapa goda relationer och att arbeta med människor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund. Precis som vi, delar du med dig av din kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra.

Vi önskar att du har god kunskap och erfarenhet inom flertalet av nedan områden:
• Windows Server
• AD
• ADFS
• MS Teams
• Onedrive
• Microsoft 365 i allmänhet
• Azure och SaaS/PaaS
• Databaskunskap
• Kunskap om driftsrelaterade processer (ITIL)
• (Teknisk) projektledning av infrastrukturprojekt
• Färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera på både svenska och engelska.
• Förmåga att tänka i effektivisering och automatisering

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 24 maj 2021. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Jörgen Brejcha, jorgen.brejcha@cgi.com, +46733 983 522

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb