Integrationsspecialist till Serviceförvaltningen IT på Region Stockholm

Rekryterare
Region Stockholm
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 29 mars 2021
Stängs
den 30 april 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region.
 

Vill du arbeta med IT för framtidens sjukvård där din insats har stor betydelse för många? Arbetar du inom IT idag och är nyfiken på att gå vidare mot nya utmaningar? Har du starkt personligt driv, god förmåga att leverera samt vana att bygga goda relationer till kollegor och kunder? Då kanske du är den vi söker! Vi söker nu en integrationsspecialist till Integrationsteamet inom Serviceförvaltningen IT, som har ansvar för integrationsplattformen inom Region Stockholm. Teamet består av sju personer, varav två konsulter.
 

Vad ska du göra?

Som integrationsspecialist arbetar du med utveckling av nya integrationer, förvaltning, support och vidareutveckling av befintliga integrationer. Stora delar av våra befintliga integrationer är mycket kritiska, mellan vårdens journalsystem och dess kringsystem. I rollen ingår att stödja utvecklingsteam med integrationslösningar, förstå och översätta verksamhetens behov till genomförbara tekniska lösningar enligt gällande regler och policys samt arbeta proaktivt avseende tekniska förbättringsåtgärder.
 

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, t ex högskoleingenjör inom IT, eller motsvarande kompetens i kombination med flera års arbetslivserfarenhet. Du har praktisk erfarenhet inom kompetensområdet integration. Dessutom har du bred teknisk kompetens inom områdena Windows server/Unix, IP/nätverk, säkerhet. Vidare vill vi att du har någon form av programmering- eller scriptkunskaper, java eller .net och t.ex. python. Det är även viktigt att du har kunskaper inom systemintegration och dess tekniker, format och standarder. Du behärskar svenska i tal och skrift.
 

Det är meriterande om du har verksamhetskunskap rörande IT i sjukvården och tidigare erfarenhet inom offentlig sektor. Det är även meriterande om du har grundläggande ITIL kunskap, vana att följa ramverk och avtal samt erfarenhet av att ta fram och underhålla teknisk dokumentation.
 

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen är du trygg och tydlig i din yrkesroll.  Du är också en god kommunikatör som kan hantera många kontaktytor samt ha god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du är proaktiv och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är strukturerad, analytisk och kan skifta fokus mellan helhet och detaljer. Du är nyfiken och vill utvecklas och lära dig mer. Teamet är litet så att arbeta brett och kunna samarbeta är mycket viktigt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättning av denna tjänst. 
 

Övrig information

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behövs tas i anspråk för placering av redan anställda medarbetare i Region Stockholm.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Liknande jobb

Liknande jobb