Applikationstekniker som vill ta nästa steg i karriären

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 31 mars 2021
Stängs
den 20 maj 2021
Ref:
dc23a25e-bb2f-47b6-95ec-6a096c9b85f4
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis söker nu dig, applikationstekniker som är sugen på att anta nästa utmaning i karriären. Du kommer att arbeta som applikationstekniker för systemet Antura hos vår kund Saab. Detta är ett konsultuppdrag med tillträde omgående och som förväntas pågå tills efter årsskiftet. Du kommer att var anställd av Experis och uthyrd till vårt kundföretag Saab. \r\n Placeringsort för tjänsten är Linköping.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som applikationstekniker kommer att vara varierande och kommer att innehålla många olika delar. Du kommer framförallt att ansvara för förvaltningen av systemet Antura (IT-systemet för projekt-, portfölj- och resurshantering). Andra ansvarsområden kan komma att bli aktuella på sikt, beroende på Saabs behov och din bakgrund. Tillsammans med ditt team kommer du att ansvara för, samt vara delaktig i drift och support, samt utveckling och förvaltning av IT-miljön och Antura.

Din profil

För att passa i rollen som applikationstekniker ser vi att du innehar följande kompetenser och erfarenhet:

  • Mycket god förståelse för applikationer samt deras funktion.
  • Du har erfarenhet och kunskap från framtagande av skript för ex. automatisering av övervakning.
  • Erfarenhet av applikationsdrift
  • Erfarenhet av Microsoft SQL
  • Erfarenhet av förvaltning av webbapplikationer med Microsoft IIS som plattform

Det är meriterande om du har en bakgrund som systemutvecklare, har erfarenhet från att ha verkat i större IT-miljöer sedan tidigare samt har kännedom om konto och behörighetshantering (Active Directory).

För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du har en positiv attityd, är handlingskraftig och besitter en god samarbetsförmåga. Vi tror att du som söker har god kommunikationsförmåga och välutvecklad servicekänsla, vilket gör det lätt för dig att samarbeta internt med dina medarbetare såväl som externt med kunden.

Vi tror att du har en examen från det IT-tekniska området på högskole- eller universitetsnivå, alternativt arbetslivserfarenhet inom området som kan bedömas som likvärdig. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Tjänsten innefattar arbete i säkerhetsklassad miljö, varför svenskt medborgarskap är ett krav. En säkerhetsprövning godkänd av myndighet kommer att genomföras i samband med uppdragsstart.

Låter detta som din nästa utmaning i karriären? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb