Senior Systemadministratör till Saab

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 31 mars 2021
Stängs
den 20 maj 2021
Ref:
a3043b89-da99-4187-a08c-07d39d07b048
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis söker nu efter en senior systemadministratör för långsiktigt konsultuppdrag hos Saab i Linköping. Planerat startdatum för uppdraget är 2021-04-12 och uppdraget förväntas pågå fram tillbörjan av 2022 med god möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis och uthyrd till Saabs site i Linköping.

I din roll som systemadministratör kommer du att arbeta med specifika projekt och förvaltningar inom Saabs organisation, där du ansvarar för kontinuerliga driftaktiviteter, serverpatching efter introduktion och inskolning.

Vidare arbetar du med säkerhetshöjande åtgärder, samt automation och skriptning.
Tillsammans med övriga kollegor ser du till att dagliga insatser görs för att förbättra IT-miljön, optimera och effektivisera verksamheten.

Din Profil

Vi söker dig som är systemadministratör idag och som har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst. Du har goda kunskaper i Windows Server, ADFS, SCCM, Automation, PowerShell och nätverk. Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat i större IT-miljöer sedan tidigare.

Som person är du strukturerad, noggrann och en god problemlösare. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt att samarbeta med andra.

Konsultuppdraget utförs på plats hos Saab i Linköping, tjänsteresor till Saabs andra siter kan förekomma i tjänsten.
Uppdraget omfattas av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet. Ett krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Liknande jobb

Liknande jobb