Support tekniker FMTIS GA Haninge

7 dagar kvar

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Haninge, Stockholms län, Sverige
Annonserat
den 31 mars 2021
Stängs
den 30 april 2021
Ref:
23823
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Om tjänsten

Support tekniker
FMTIS GA Haninge har som uppgift att stödja förbanden som är placerade på orten samt det egna förbandet FMTIS verksamhet vad avser drift och underhåll av lednings- och insatssystem, i samtliga beredskapsnivåer både nationellt och internationellt, befattning är krigsplacerad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi arbetar i en utvecklande miljö präglat av ambition, teknisk kompetens och möjlighet till personlig utveckling. Vi söker dig som gärna tar dig an nya utmaningar och med ansvarskänsla arbetar lösningsorienterat.
Arbetsuppgifterna består i första hand i att genomföra förebyggande eller avhjälpande underhållsarbete samt driftsättningar av IT-materiel, främst klienter men även viss nätutrustning.
Arbetet är omväxlande och utförs i huvudsak i Försvarsmaktens lokaler och anläggningar i Berga/Muskö. Resor i tjänsten förekommer både nationellt och internationellt samt beredskapstjänstgöring i hemmet förekommer.

Kvalifikationer
  • Goda kunskaper om Windows klientoperativsystem och klienthårdvara.
  • Gymnasieutbildning med inriktning mot data/datakommunikation eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga av arbetsgivaren.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
  • B-körkort fordras.


Meriterande
  • Erfarenhet av Försvarsmaktens IT-system.

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som har engagemang, är serviceinriktad, har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ, arbetar självständigt och tar eget ansvar. Du har god analytisk förmåga, utför uppgifter med hög kvalitet samt är beredd att vidareutbilda dig inom tjänstens kompetensområde. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Placering: FMTIS GA Haninge.
Tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Befattningen är civil.
Befattningen är krigsplacerad.

Upplysningar
För upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta
Sektionschef Martin Svensson 019-393500, martin.1.svensson@mil.se.
Sektionschef Dennis Wallerström 019-393500, dennis.1.wallerstrom@mil.se.
Avdelningschef Roland Telin 019-3933500, roland.telin@mil.se

För frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: HR-generalist Hanna Ottosson, 019-393500.

Fackliga företrädare
OFR/O - Anders Wallinder
OFR/S - Clarence Arnstedt
SACO - Mika Laitanen
SEKO - Matz Felix
Samtliga nås via växeln på 019-393500.

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-30.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats. -------------------------------------------------------- Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften - i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Liknande jobb

Liknande jobb