Frontend Developer (Angular) med intresse för UX till GS1 Sweden

Rekryterare
GS1 Sweden AB
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 1 april 2021
Stängs
den 1 maj 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och driva utvecklingen av produkter som hjälper till att digitalisera Sveriges varuflöden? Till GS1 söker vi nu en Frontend Developer – en roll där du driver arbetet och vidareutvecklar användargränssnittet för applikationer i samtliga av GS1:s tjänster.

Här ingår du i en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. Du blir en viktig del i utvecklingen av ett bolag som besitter djup kunskap och förståelse för hur företag kan bygga sina processer för att förhålla sig till omvärldens ökade krav.

Om tjänsten

Som Frontend Developer på GS1 Sweden kommer du att fokusera på vidare- och nyutveckling i ramverket Angular. I rollen verkar du i gränslandet mellan teknik och UX/design och har det övergripande ansvaret för kvalitet och funktionalitet i tjänsternas användargränssnitt. Utöver användargränssnitt så kommer du också jobba med designkomponenter och designkomponentbibliotek och säkerställa att de är funktionella, tillämpbara och kvalitetssäkrade.

Din expertis kommer att spela en avgörande roll i val av metodik, mönster, ramverk och verktyg anpassat till modern webbutveckling. I rollen finns också möjlighet att utforska ny teknik och tillsammans med andra specialister arbeta med grafisk design och användbarhet/UX.

Du kommer arbeta i centrala Stockholm och bli en del av ett tvärfunktionellt team bestående av frontend- och backend-utvecklare för att i dialog med bl.a. UX-designers, produktägare och IT-arkitekt vara med och utforma GS1 Swedens framtida användarupplevelser.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av frontend-utveckling och mycket goda kunskaper i Angular samt ett starkt intresse för UX. Vidare ser vi att du har en relevant akademisk utbildning samt praktisk erfarenhet av JavaScript, REST, JSON och .NET Core samt arbetat med responsiv webbdesign (HTML/CSS). Du har också kunskap om designsystem och utvecklingsmönster, har arbetat utifrån Wireframes samt är bekant med verktyg som Sketch, Zeplin och Storybook.

Meriterande är erfarenhet av användbarhet/UX, React, OAUTH 2 samt sakkunskap om system inom handel.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du initiativrik och trivs i en föränderlig miljö där du ges möjlighet att arbeta både självständigt och tillsammans med ett dedikerat team. Därför ser vi att du har goda samarbets- och kommunikationsförmågor samt är strukturerad, prestigelös och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar GS1 Sweden med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb