Regional specialistsäljare inom klient, hårdvara och produktnära tjänster

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm, Uppsala
Annonserat
den 30 mars 2021
Stängs
den 16 maj 2021
Ref:
147927
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du ta nästa kliv som säljare? Brinner för att arbeta proaktivt med säljaktiviteter? Då är det här tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Region Stockholm två drivna medarbetare som vill jobba som regional specialistsäljare med fokus på Ateas erbjudande inom arbetsplats och produktnära tjänster. Vi söker två säljare, en med fokus på vår Uppsalamarknad och en med fokus på våra publika kunder i Stockholm.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som regional specialistsäljare kommer du att arbeta med Ateas erbjudande inom hantering av hårdvara och produktnära tjänster till regionens befintliga och potentiella kunder. Du kommer att driva och genomföra aktiviteter inom affärsområdet tillsammans med kundteam/AM/KAM för att säkerställa att våra kunder har en proaktiv bearbetning.

För att öka andelen affärer kommer du att identifiera och utföra aktiviteter med nyckelpersoner på potentiella kunder i Region Stockholm inom affärsområdet. En viktig del är att vara uppdaterad inom marknadsutveckling och trender på Smartphone och PC-marknaden samt att upprätthålla och skapa nya affärskontakter med Ateas leverantörer. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

Alla företag och organisationer har behov av effektiv livscykelhantering av produkter. Det skapar mycket goda förutsättningar för Atea att hjälpa kunderna att både sätta strategier och processer för sin livscykelhantering och att lyckas med genomförandet med hjälp av våra produkter och tjänster. Atea har idag den ledande positionen som återförsäljare av produkter och produktnära tjänster. Nu satsar Ateakoncernen ännu högre genom att bygga ett nytt lager och konfigurationscenter i Växjö som kommer att vara ett toppmodernt logistikcenter. Till din hjälp har du även de initiativ som Atea driver i form av 100%-klubben och Atea Sustainability Focus som skapar fler viktiga perspektiv i kunddialogen.

Vad söker vi hos dig

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Dina kollegor ser dig som en driven person då du är motiverad och jobbfokuserad. Du sätter höga mål, söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare hos oss behöver du:
  • Erfarenhet av försäljning
  • Grundläggande it-kunskaper
  • God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift
  • Alltid ha kunden i fokus
  • En utåtriktad personlighet
  • Förmågan att driva kunder taktiskt och strategiskt
  • Kunskap om it och dess nytta för verksamheten
  • Ett bra driv och vinnarinställning


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Hellström, regional affärsområdeschef, mikael.hellstrom@atea.se alternativt telefonnummer 070 - 266 67 63. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb