Tekniker med fokus på print

Rekryterare
Atea
Plats
Kalmar, Karlskrona
Annonserat
den 31 mars 2021
Stängs
den 30 april 2021
Ref:
147930
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Tycker du om att arbeta praktisk och strukturerat samtidigt som du tycker om att möta andra människor? Just nu söker vi på Atea Kalmar/Karlskrona dig som vill jobba som tekniker med fokus på print. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som printtekniker ingår du i vårt lokala team men arbetar också tillsammans med vår regionala print- och serviceorganisation. Arbetsuppgifterna utgörs till stor del av dagligt installations-, service- och supportarbete av bland anant multifunktionsskrivare och skrivare i huvudsak hos våra kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig med som trivs med att arbeta praktiskt, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra. Hos oss arbetar engagerade medarbetare som brinner för det vi gör, därmed ser vi att även du är en engagerad och uthållig medarbetare. Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull och serviceinriktad med kunden i fokus. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.

För att lyckas som printtekniker behöver du:
• Ha ett genuint intresse för it och funktionella lösningar inom it-infrastruktur.
• Vara kommunikativ med en mycket pedagogisk förmåga.
• Ha relevant yrkeserfarenhet samt utbildning på minst gymnasienivå.
• Vara driven och analytisk.
• Ha yrkesmässig erfarenhet av service på produkter från ledande printtillverkare
• Inneha B-körkort.

Meriterande egenskaper inkluderar:
• Certifikat inom print.
• Erfarenhet av applikationer för Follow Me, skanning, utskriftskö och drivrutinshantering

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Hultgren, konsultchef Kalmar, via therese.hultgren@atea.se alternativt telefonnummer 0480 - 36 43 52 eller Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef Karlskrona, via caroline.elmqvist-olsson@atea.se eller 0455 - 31 40 57.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!


Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb