Active Directory/Azure AD Specialist till Digital Workplace

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 december 2020
Stängs
den 31 maj 2021
Ref:
147755
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Våra kunder genomgår en förändringsresa inom digitalworkplace vilket gör att vi behöver stärka vårat team i Stockholm inom området. Vi ser användaren och identiteten som nyckelfaktorer och som skapar förutsättningar inom vårat område digitalworkplace. Är du den vi söker så välkomnar vi dig till ett starkt, glatt och engagerat gäng.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Dina arbetsuppgifter

Vi arbetar mycket i team leveranser, delar erfarenheter mellan oss, och våra medarbetare har en stark sammanhållning. Dukommer att bland annat jobba med våra kunders förflyttningsresa från On prem till Cloud med att säkra livscykeln runt användaren. Ibland sitter du i en rådgivande roll för att sedan jobba med design, konfiguration och förbättringsarbeten.

Vad söker vi hos dig

Nu söker vi dig med erfarenhet inom Identitet och åtkomst (IAM) med fokus på Microsoft Active Directory/Azure AD. För att lyckas i rollen och passa in i vårt team så är ödmjukhet en viktigt komponent hos dig.

Vi värdesätter din senioritet och hunger att utvecklas inom området som inte bara handlar om teknik utan förståelsen för affären och kundens utmaningar och att skapa mervärden.

För att lyckas i rollen ska du ha följande:
 • Minst 5 års erfarenhet av identitetshantering i Enterprise miljöer
 • Active Directory/Azure AD
 • ADFS/SAML/SSO
 • PKI
 • Powershell
 • Sites & Services
 • DNS/DHCP

Meriterande är om du kunskaper inom:
 • MFA
 • OAuth2/OpenID
 • Always On VPN
 • ZeroTrust Architecture
 • 3:parts IaM som Okta/Cyberark/PhenixID


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart. Läs mer här om hur det är att arbeta som konsult hos oss.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Johanssonkonsultchef, via peter.a.johansson@atea.se alternativt telefonnummer 08-477 49 79. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb