Seniorkonsult inom Digital Workplace

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 december 2020
Stängs
den 31 maj 2021
Ref:
147754
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Våra kunder genomgår en förändringsresa inom digital workplace vilket gör att vi behöver stärka vårat team i Stockholm inom området. Är du den vi söker så välkomnar vi dig till ett starkt, glatt och engagerat gäng.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Vad söker vi hos dig

För att lyckas i rollen och passa in i vårt team så är ödmjukhet en viktigt komponent hos dig. Vi arbetar mycket i teamleveranser, delar erfarenheter mellan oss och våra medarbetare har en stark sammanhållning.

Vi värdesätter din senioritet och hunger att utvecklas inom området som inte bara handlar om teknik utan förståelsen för affären och kundens utmaningar om att skapa mervärden.

För att lyckas i tjänsten har du erfarenhet inom klienthantering med fokus på Microsoft SCCM/Intune/Virtualisering integration mot Azure och Vmware Airwatch/horizon.

Meriterande är:
 • Active Directory/Azure AD
 • DNS/DHCP
 • Sites & Services
 • Klientsäkerhet
  • Defender
  • 3:part
 • ATP - Defender
 • Identitet och Åtkomst (IAM)
 • SCCM - Cloud Management Gateway
 • Always On VPN


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart. Läs mer här om hur det är att arbeta som konsult hos oss.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Johansson, konsultchef, via peter.a.johansson@atea.se alternativt telefonnummer +46 8 477 49 79. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Välkommen till oss, dina nya kamrater inom Digital Workplace

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb