Projektledare inom IT-Infrastruktur

Plats
Linköping
Annonserat
den 7 april 2021
Stängs
den 6 maj 2021
Ref:
d4a02008-0915-48a5-a2fa-ac9abc7c53a3
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis söker nu dig som är teknisk projektledare/koordinator med gedigen erfarenhet inom IT-infrastruktur för ett långsiktigt projekt på Saab i Linköping. Du kommer att vara anställd som konsult hos Experis och uthyrd till vår kund. Uppdragsstart är början av maj 2021 och uppdraget förväntas pågå en bit in i 2022 med god möjlighet till förlängning.\r\n\r\nVarmt välkommen med din ansökan!

I din roll kommer du att leda samt koordinera tekniska arbetspaket kopplat till området IT-infrastruktur. Du kommer att ta ett ägarskap kring den befintliga IT-miljön där du säkerställer att exempelvis hårdvaruleveranser sker enligt plan. Du ansvarar för planering och ser till att tekniska aktiviteter genomförs och följs upp, samt tar fram checklistor för införandefaserna.

Vi söker dig som har en bred teknisk kunskap inom IT-området och specifikt inom IT-infrastruktur. Då du kommer att vara ansvarig för att driva och koordinera uppdrag som kräver en hög teknisk komplexitet är det en förutsättning att du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. För att vara framgångsrik i rollen krävs också att du har kunskap inom IT-arkitektur, med fokus inom infrastruktur.

För att vara framgångsrik i rollen som teknisk projektledare/koordinator tror vi att du har eftergymnasial bakgrund och en examen inom relevant område från universitet eller högskola. Alternativt har du motsvarande arbetslivserfarenhet som kan bedömas som likvärdigt. Vidare har du lång erfarenhet från liknande tjänster som projektledare inom IT-området och då specifikt inom IT-arkitektur.

Som person är du mån om att din och ditt teams leveranser håller en hög nivå, du är resultatorienterad, flexibel med stor affärsmässighet. I tjänsten ingår många interna likväl som externa kontaktytor, varför det är viktigt att ha en väl utvecklad kommunikativ förmåga där du kan kommunicera på flera olika nivåer. Du har ett sinne för att hitta lösningar på problem och gillar att samarbeta med andra.

Krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Uppdraget omfattas av försvarssekretess, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Om Experis
Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT och i dagsläget har vi ca 700 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder. Med Experis får du tillgång till flera spännande uppdrag via våra intressanta kundavtal. Hos oss finns möjlighet att gå ut på uppdrag som underkonsult eller som tillsvidareanställd konsult på Experis.

Tack vare vårt stora kontaktnät har vi möjlighet att erbjuda uppdrag över tid. Vi kan erbjuda spännande uppdrag inom både privat och offentlig sektor på såväl stora som små företag. Våra konsultchefer säljer in och rekommenderar dig till lämpliga kunduppdrag, vilket ökar dina möjligheter för att arbeta på intressanta och utvecklande uppdrag.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Sara Löfgren: sara.lofgren@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb