Konsultchef och Service Delivery Manager

5 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Karlstad
Annonserat
den 6 april 2021
Stängs
den 25 april 2021
Ref:
147940
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för att engagera medarbetare och skapa kundnöjdhet? Just nu söker vi på Atea Karlstad dig som vill jobba som konsultchef och service delivery manager. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen konsultchef kommer du att vara närmaste chef för en av våra tre konsultgrupperingar. Vår styrka är våra medarbetare och en viktig del i rollen är att stötta och utveckla dina medarbetare vilket du bland annat gör med hjälp av utvecklings- och utbildningsplanering. Du kommer även att ansvara för planering och uppföljning av uppdrag för konsulterna både hos kund och internt. Desutom kommer du att bidra i den lokala ledningsgruppen och ha ett utökt ansvar för våra affärer inom Microsoft.

Som service delivery manager kommer du att säkerställa leveransen till några av våra största kunder genom att följa upp och se till att våra avtal efterlevs. Du kommer att ha en nära dialog med kunderna och delta i bland annat offert- och förbättringsarbeten. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor, medarbetare och kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som brinner för att leda och motivera andra samtidigt som du har förmågan att få gruppen att nå uppsatta mål. Genom att ta initiativ och kunna fatta snabba beslut sätter du igång aktiviteter och uppnår resultat. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer.

För att lyckas i tjänsten som konsultchef och service delivery manager bör du ha följande kompetens:
• Ledarerfarenhet
• Behärska svenska och engelska
• Att ha arbetat som leveransansvarig och konsultchef är meriterande
• Erfarenhet från it-branschen och LoU är meriterande
• Eftergymnasial utbildning är meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pernilla Uddh, platschef, via pernilla.uddh@atea.se alternativt telefonnummer 054 - 56 00 73.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.