Vill du jobba med industriell IT-support?

Rekryterare
Experis
Plats
Skövde
Annonserat
den 9 april 2021
Stängs
den 5 maj 2021
Ref:
7d1feeaa-81dd-4eed-92d4-e24271efbcf6
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du jobba med IT-support inom industrin? \r\nNu söker vi en supporttekniker med IT-kunskaper för vår kund i Skövde. Har du erfarenhet av industri, en IT-inriktad utbildning på gymnasial och/eller eftergymnasial nivå? Då är du personen vi söker! Tjänsten är ett konsultuppdrag, där du är anställd av Experis men jobbar på plats hos vår kund.

Arbetsbeskrivning
Organisationen har en servicedesk med omkring 10 medarbetare som supporterar slutanvändare genom hela landet. Det är viktigt att vara service-minded och trevlig, liksom duktig på den IT-kunskap som efterfrågas.

Vi söker alltså dig som har grundläggande IT-kunskaper, främst inom Microsoft. Det rör sig då om Windows Active Directory (AD), Windows Server, Windows Exchange, Citrix, Office-paketet m.m och har du erfarenhet av applikationssupport samt erfarenheter inom industrin är det meriterande.

Din profil

Vi söker dig som:
* Vill jobba med IT-support.
* Har utbildning inom IT.
* Kan jobba skift och beredskap.
* Har körkort för personbil.

För att trivas i rollen som konsult tror vi att du är en flexibel och självgående person, som har lätt för att sätt sig in i nya arbetsuppgifter och situationer. Du tar ansvar för ditt arbete och arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt. Vidare är du en utåtriktad och social person, som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. 

Om Experis IT
Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har koll på just dina mål och vilka kompetenser du vill utveckla. På Experis IT är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Experis är ett värderingsstyrt företag med våra konsulters karriär-mål i fokus, och med ett långsiktigt engagemang för att skapa en balans mellan arbetsliv och privatliv.

Ansökan
Ansök genom att registrera ditt CV via länken på den här sidan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor rörande konsultrollen är du välkommen att mejla konsultchef Sandra Persson, sandra.persson@se.experis.com.