Ledigt sommarjobb inom IT Support, södra Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 april 2021
Stängs
den 4 maj 2021
Ref:
1765a60e-73d9-459f-9942-2e7db045329f
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Studenter se hit! Just nu har vi på Experis ett utmärkt sommarjobb för dig som studerar inom IT. Vi söker efter en person som vill jobba som junior IT Tekniker med IT support under juli och augusti. Vi söker dig som är driven, initiativtagande och inte rädds hands-on arbete. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som student att skaffa dig erfarenhet inom din yrkeskategori och börja din karriär inom IT. Varmt välkommen med din ansökan!

Typ av jobb: konsultuppdrag / sommarjobb
Uppdragslängd: 1 juli - 6 augusti med option på förlängning 1-3 veckor
Arbetstider: Arbetstider 8-17 (1 timme lunch)
Ort: Hallunda/ Botkyrka

Om rollen

I rollen som junior IT tekniker kommer du att arbeta med förberedelser och installation enligt process av digitala enheter (PC och surfplattor) samt märkning av digitala enheter enligt instruktion. Du kommer att arbeta enligt fastställda processer och arbetsinstruktioner och samarbeta med Team lead, IT-kontaktpersoner och Logistikpartner. I arbetet är det viktigt att du följer lokala regler samt kan jobba enligt ett strukturerat arbetsflödet och hålla deadlines.

Din profil

Vi söker dig som studerar IT och har:
  • Kunskap om Windows
  • Kunskap om Office365 på användarnivå
  • Kan respektera och jobba enligt team leads instruktion och prioritering
  • Flytande svenska (tal och skrift)

Vidare har du ett strukturerat och ansvarsfullt arbetssätt och god samarbetsförmåga då du kommer jobba tillsammans med medarbetare, teamleds, logistikpartner och andra kontaktpersoner.

Om Experis

Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT som matchar dina unika talanger. Professionell utveckling bland våra medarbetare är något vi tar på allvar och alla våra konsulter har en dedikerad och engagerad konsultchef eftersom glada konsulter är en hjärtefråga för oss. Hos oss har du möjlighet att arbeta som tillsvidareanställd konsult. Som anställd kan du se fram emot både spännande arbetsuppgifter och många trevliga och skickliga kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till vår e-learningplattform som har över 4 500 digitala utbildningar. Samtliga kurser är kostnadsfria och det finns en enorm möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden exempelvis cloud och cyber security.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta viktoria.vershovsky@jeffersonwells.se