Utvecklare .NET till Industri-Matematik International AB

Rekryterare
Experis
Plats
Hässleholm
Annonserat
den 10 april 2021
Stängs
den 5 juni 2021
Ref:
a3ba1040-56b6-424f-aa25-4b4da454dce4
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Industri-Matematik International AB (IMI) är väletablerat, framgångsrikt och ett företag i en spännande tillväxt som just nu söker en utvecklare inom .NET som vill vara med och bidra till företagets framgångar.

Vårt Warehouse Management System (WMS) är designat att stödja komplexa lagerflöden och processer och inkluderar realtidskommunikation och övervakning. Systemet stödjer interaktion via mobila enheter och kan integreras till automations-, transport- och affärssystem. Lösningsarkitekturen inkluderar ett flertal olika teknologier med bland annat en kärna i form av en .NET applikationsserver kopplad till en Oracle databas. Affärslogiken är byggd i PL/SQL och användargränssnittet (Smart Client) är byggt i .NET.

Vad går jobbet ut på?

Vi är i en spännande tillväxtfas och planerar bl a för utveckling av en ny teknisk plattform för våra mobila lösningar. I den här rollen som utvecklare är du med från start och ansvarar för att utveckla nya funktioner, förbättringar och underhåll för olika komponenter i WMS-produkten. Du ingår i ett R&D-team och samarbetar med lösningsarkitekter, utvecklare, QA-ansvarig och testare.

Här kommer du få möjlighet att bland annat arbeta med:
  • Implementering av ny funktionalitet
  • Underhåll och förbättringar av WMS-produkten (felsökning, buggrättning)
  • Analys och design av nya funktioner
  • Utveckla och förbättra WMS-produktens .NET ramverk och verktygslåda
  • Förbättring av kodstandard och kodstruktur
  • Stöd till vår konsultavdelning


Är du rätt för tjänsten?

Det här jobbet passar dig som drivs av ett genuint intresse och nyfikenhet av utveckling. Du ser möjligheten att utvecklas, att få lära dig nya saker och att få arbeta i ett starkt team.

I grunden har du en utbildning inom mjukvaruutveckling och därefter minst 3 års erfarenhet av systemutveckling och arbete med .NET / C#. För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har erfarenhet av databaser, mobila applikationer, integrationer och utveckling av arbetsflöden, agila utvecklingsmetoder och versionshantering.

Viktigt är att du är en person som vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss på IMI. Det är meriterande med erfarenheter inom lager- och logistik. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vad kan IMI erbjuda dig

På IMI är vi övertygade om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. Vi är måna om att du har balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells & Experis, del av Manpowergroup. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christopher Weeks, 0727 - 28 54 30, christopher.weeks@jeffersonwells.se.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb