Applikationspaketerare till Saab

Plats
Linköping
Annonserat
den 10 april 2021
Stängs
den 4 juni 2021
Ref:
84f929f2-ad10-4f1e-a687-a896a7123335
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker Experis dig som vill ta dig an konsultrollen som Applikationspaketerare inom Application provisioning på Saab i Linköping. Konsultuppdraget startar omgående och förväntas initialt att pågå fram till årsskiftet 2021/2022 med god möjlighet till förlängning.

Som applikationspaketerare kommer du att arbeta med samtliga applikationer som används på Saab Client Platform (SCP) och Special Purpose Environment (SPE). Du kommer primärt att arbeta med AppV-/ MSI-paketering, samt distribution och Silo/Citrix. Du kommer även att ansvara för applikationshantering i Citrix.

Du har tidigare arbetat med applikationspaketering och då framförallt i AppV och MSI. Har du även arbetat med Appvolume och med distribution ur ett applikationspaketeringsperspektiv är det starkt meriterande.

Vi söker dig som har erfarenhet av applikationshantering och goda kunskaper om Citrix, GPO, Windows registry och Windows i allmänhet.

Vidare har du goda kunskaper i scriptspråk såsom Powershell och VB-script. Du har god kännedom om hur en applikation installeras i Windows, (registry, profil, settings etc). Du har goda kunskaper om SCCM, Windows Installer, Windows registry och Windows i allmänhet.

För att passa för rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom IT och flerårig erfarenhet av Applikationspaketering (MSI, AppV) samt applikationsdistribution. Personliga egenskaper som värderas högt i denna roll är att du har förmågan att driva ditt arbete framåt på ett självständigt vis, är noggrann och strukturerad till din natur, samt har en hög ansvarskänsla. Du har en god samarbetsförmåga och det är viktigt att du kan kommunicera med andra då du kommer att ha många kontaktytor internt och externt.

Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Att vara konsult hos Experis
Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över. Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Sara Löfgren: sara.lofgren@se.experis.com .

Liknande jobb

Liknande jobb