Experis söker IT-tekniker i Linköping

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 10 april 2021
Stängs
den 27 april 2021
Ref:
23a81e71-8b4b-488a-b173-f03726789e58
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en kommunikativ person med erfarenhet av arbete inom IT-support? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi på Experis en IT-tekniker som vill ta sig an nya utmaningar ute på uppdrag hos vår kund! Läs mer om jobbet nedan och ansök redan idag!

Ort: Linköping, resor till Jönköping förekommer

Uppdragslängd: 6 månader med chans till förlängning

Omfattning: 100 %

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Arbetsbeskrivning

I rollen som IT-tekniker har du daglig kontakt med kundens användare och ansvarar över att ge professionell IT-support till kundens olika enheter. Du ger stöd och support till kundens användare både över telefon och ute hos användarna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att hantera nätverk, skrivare och felsökning.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom IT, samt erfarenhet från en liknande roll. Du har ett allmänt IT-intresse och goda kunskaper inom datorer, nätverk och kommunikation.

Som en av kundens IT-ambassadörer har du mycket kontakt med användare och det är därför viktigt att du kan kommunicera på ett användarvänligt sätt. Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga och är pedagogisk då du ska dela med dig av din kunskap till andra anställda. Du bemöter kunder med ett konstruktivt förhållningssätt och talar samt skriver svenska och engelska obehindrat. Körkort (B) är ett krav.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på jennifer.b.ahlinder@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb