Vill du börja jobba som supporttekniker?

Plats
Skövde
Annonserat
den 12 april 2021
Stängs
den 13 maj 2021
Ref:
10552751-c91c-45ff-8271-39a69be52c31
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Ledigt jobb som IT-supporttekniker, Mariestad. \r\n\r\nNu letar vi på Experis IT efter förstärkning till vår kunds IT-supportteam i Mariestad. Är du redo att starta din karriär inom IT? Då är du personen vi söker! Tjänsten är ett konsultuppdrag, där du är anställd av Experis men jobbar på plats hos vår kund

Arbetsbeskrivning

Organisationen har en servicedesk med omkring 20 medarbetare som supporterar slutanvändare genom hela landet. Det är viktigt att vara service - minded och trevlig, liksom duktig på den IT-kunskap som efterfrågas.

Vi söker alltså dig som har grundläggande IT-kunskaper, främst inom Microsoft . Det rör sig då om Windows Active Directory (AD), Windows Server, Windows Exchange, Citrix , Office-paketet m.m. Har du även kunskap inom nätverk är det meriterande.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Vill jobba med IT-support.
  • Gärna har erfarenhet av att arbeta med felsökning inom Microsoftprodukter såsom Exchange, Active Directory, Citrix och Office-paketet.
  • Har körkort för personbil.


För att trivas i rollen som konsult tror vi att du är en flexibel och självgående person, som har lätt för att sätt sig in i nya arbetsuppgifter och situationer. Du tar ansvar för ditt arbete och arbetar på ett strukturerat och noggra n t sätt. Vidare är du en utåtriktad och social person, som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. 

Om Experis IT

Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har koll på just dina mål och vilka kompetenser du vill utveckla. På Experis IT är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Experis är ett värderingsstyrt företag med våra konsulters karriär-mål i fokus, och med ett långsiktigt engagemang för att skapa en balans mellan arbetsliv och privatliv.

Ansökan

Ansök genom att registrera ditt CV via länken på den här sidan . Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor rörande konsultrollen är du välkommen att mejla konsultchef Sandra Persson, sandra.persson@se.experis.com .

Liknande jobb

Liknande jobb