Projektledare till utvecklingsprojekt hos myndighet!

Rekryterare
Experis
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 12 april 2021
Stängs
den 27 april 2021
Ref:
2abab5e0-921c-40d0-ab52-c605a0ace8f3
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du 4-8 års erfarenhet av projektledning? Vill du arbeta med att etablera ett utvecklingsteam på en myndighet? Då är du förmodligen helt rätt profil! Vi på Experis söker just nu projektledare till vår kund. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Sundsvall eller Stockholm
Uppdragslängd: 10 maj 2020-31 december 2021, med chans till förlängning
Omfattning: 100 %

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Arbetsbeskrivning

Som projektledare kommer du etablera kundens utvecklingsteam och säkerställa att kompetens, processer, teknik och dokumentation finns på plats för effektiv utveckling och support. Rollen innebär nära samverkan med representanter från andra myndigheter.

Arbetet sker på distans och möten sker undantagsvis i antingen Stockholm eller Sundsvall.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat i rollen som projektledare 4-8 år och har erfarenhet av IT-utveckling med agila metoder. Vidare har du erfarenhet av förändringsledning och har arbetat med att utforma processer för nya arbetssätt. Du har en god kommunikativ förmåga.

Det är meriterande om du har arbetat inom offentlig sektor och innehar certifieringar inom projektledning och agila metoder.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Jennifer Bergström Ahlinder på jennifer.b.ahlinder@se.experis.com