Jobb inom First line IT Support i Göteborg

Plats
Göteborg
Annonserat
den 13 april 2021
Stängs
den 11 maj 2021
Ref:
401c69a8-7b83-4d4b-9e11-c1257f5895b5
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du ett seriöst och brinnande intresse för IT och gillar att hjälpa andra och ge god service? Har du erfarenhet av support över telefon? Experis söker just nu personer för olika uppdrag inom First line IT Support till Helpdesk / Servicedesk hos våra kunder i Göteborg. Är du ute efter nya utmaningar inom IT och vill bredda dina kunskaper, ansök redan idag!

Arbeta som First Line Supporttekniker / IT Support

Arbetet som First Line IT Supporttekniker innefattar samtalshantering över såväl telefon som mail och chatt med IT-inriktning. Du kommer hjälpa slutanvändare med felsökning, problem gällande konton, behörigheter, lösenordshantering, etc. Du arbetar i Remote Assist och Remote Desktop Protocol och administrerar och hämtar information från Active Directory. Genom detta sätter du nya lösenord, låser upp konton och beställer gruppbehörigheter via olika verktyg.

Du kommer även att genomföra installationer av applikationer och vanliga program. Vidare kommer du som supporttekniker i kontakt med ärenden gällande skrivare. Det handlar då främst om att beställa toners och göra felsökningar för att se om tekniker behöver skickas ut.

Du kommer också felsöka hårdvara, mjukvara och nätverk. Du arbetar i ärendehanteringssystem där du skapar nya, tar över redan existerande och söker efter tidigare ärenden och skickar/eskalerar till andra grupper inom bolaget.

Vem är du?

Vi ser gärna att du...
  • Har minst 6 månaders erfarenhet av IT-support
  • Har erfarenhet/kunskap i Active Directory
  • Har erfarenhet/kunskap av att arbeta i ett ärendehanteringsystem
  • Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Har ett intresse för IT och vill utvecklas inom detta område

Om Experis

Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT som matchar dina unika talanger. Professionell utveckling bland våra medarbetare är något vi tar på allvar och alla våra konsulter har en dedikerad och engagerad konsultchef eftersom glada konsulter är en hjärtefråga för oss. Hos oss har du möjlighet att arbeta som tillsvidareanställd konsult. Som anställd kan du se fram emot både spännande arbetsuppgifter och många trevliga och skickliga kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till vår e-learningplattform som har över 4 500 digitala utbildningar. Samtliga kurser är kostnadsfria och det finns en enorm möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden exempelvis cloud och cyber security.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta viktoria.vershovsky@jeffersonwells.se

Liknande jobb

Liknande jobb