Seniorkonsult inom nätverk/säkerhet

1 dag kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Göteborg
Annonserat
den 7 april 2021
Stängs
den 7 maj 2021
Ref:
147944
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Göteborg dig som vill jobba som nätverkskonsult med fokus på säkerhet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
  • I rollen som senior nätverkskonsult på Atea ansvarar du för att hjälpa kunder i deras itmiljö med rådgivning, installation, leveranser, support och felsökning. I tjänsten ingår omvärldsbevakning samt att ta fram och välja säkerhetslösningar för våra kunder. Du kommer ha aktiv och ledande roll i vår säkerhetssatsning.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som senior nätverkskonsult ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Du har en hög kompetens inom ditt område. Du strävar efter att skapa mervärde för kunden och kan tänka både taktiskt och operativt. Du har förmågan att se verksamhetens behov och ser lösningar för att uppfylla dessa.

För att lyckas i tjänsten som senior nätverkssäkerhetskonsult bör du ha följande kunskaper:
  • Förståelse för de hotbilder som finns inom området
  • Lång erfarenhet och djup kompetens inom brandväggar
  • Erfarenhet av certifikatshantering
  • Erfarenhet av autentiseringslösningar
  • Gärna säkerhetscertifieringar ex. CISSP, CCNP-sec
  • God kännedom av säkerhetsprodukter från bl.a. Cisco, Fortinet, Checkpoint, f5 och Trend Micro


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Levin,Konsultchef, via lars.levin@atea.se . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb