Teamlead Infrastructure & Operations - Nynas

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 april 2021
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
f617a8be-1ae8-48fb-b844-ee99c1ebb0ed
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du bakgrund inom IT Operations och vill ha ett övergripande teamansvar med möjlighet att påverka beslut och initiativ? Nu finns ett spännande tillfälle att ta en ledarroll för ett av våra viktigaste team inom global IT som styrs från vårt huvudkontor i Stockholm. Vi tror att det här är en fantastisk möjlighet och tidpunkt att komma till oss!

Din roll
Som Teamledare för vårt Infrastructure & Operations Team blir du ansvarig för en grupp erfarna och kompetenta medarbetare med specialistkompetens inom nätverk, lagring, virtualisering, drift av hybrida miljöer mm. Du har en ledande och coachande roll och kommer att arbeta både operativt och strategiskt, och fungerar som ett viktigt stöd och bollplank för framförallt dina teammedlemmar. Du ansvarar för att det dagliga operativa arbetet flyter på samt för att våra interna IT-processer fungerar. Vidare är du aktiv och drivande i utvecklingsarbetet och ansvarar för att arbetet följer vår IT-policy och riktlinjer.

Teamet består idag av ca 10 personer med olika teknisk kompetens, både anställda och konsulter. Dina kontaktytor blir framförallt dina teammedlemmar men även andra IS/IT-team och externa leverantörer. En del av din roll att innebära kravställning och dialog med leverantörer. I rollen rapporterar du direkt till vår IT Operations Manager och ingår i ledningsgruppen för avdelningen.

Vår IT-miljö utgörs av ett globalt Cisco-nätverk och bygger till stor del på en Windows plattform. Andra centrala komponenter är storage/NetApp, virtualisering/VMware, citrix, databaser, print, video mm. Miljön är hybrid och kombinerar molnet, driftade system i egna datahallar samt colocations. Vi bygger och driftar våra egna miljöer och arbetar tjänstebaserat enligt ITSM och ITIL. Vår ambition är att ligga i teknisk framkant och vi har flera spännande förändrings- och moderniseringsprojekt framför oss.

Din profil
För att vara framgångsrik i rollen krävs bakgrund inom IT Operations och en bred och god teknisk kompetens. Du har sedan tidigare erfarenhet av att leda och ansvara för team alternativ så är du redo att ta klivet in i en teamledande roll med ansvar. Du har en teknisk eftergymnasial utbildning alternativt har förvärvat motsvarande kunskap via tidigare arbetslivserfarenhet.

Du är van och gillar att ha många kontaktytor, både internt och externt, trivs med att ta ansvar och är duktig på att prioritera och planera på både daglig basis och långsiktigt. Du är serviceminded, prestigelös och har en naturlig pondus i ditt ledarskap. Vi förväntar oss att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är bekväm med att leda möten och driva frågor framåt.

Vad får du av oss - att arbeta på Nynas
Att komma till IT-avdelningen på Nynas innebär att du kommer till en arbetsplats där det finns ett genuint engagemang och en positiv stämning och teamkänsla. Vi har korta beslutsvägar och det är nära till ledningen. På vårt huvudkontor i Stockholm ansvarar vi för hela företagets IT-infrastruktur globalt.
Vår grundsyn är att vi alla ska jobba efter våra kärnvärden Dedication, Cooperation och Proactivity.
Vi har kollektivavtal och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag, rikskort för luncher, grupplivförsäkring, sjukvårdsförsäkring mm. Vårt huvudkontor ligger i Johanneshov, 5-10 min promenad från Gullmarsplan / Globenområdet.
På nynas.com kan du läsa mer om vår verksamhet och om hur det är att arbeta hos oss.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Nynas med Experis IT. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anki Snis, 08-508 954 53, anki.snis@se.experis.com. Vi intervjuar löpande för tjänsten så ansök gärna så snart som möjligt.

Nynas är ett annorlunda oljebolag - vi vill nyttja olja, inte elda upp den. Med omkring 1 000 medarbetare, produktionsanläggningar i Europa och kontor i över 30 länder, är Nynas inriktat på att forska om, producera och leverera nafteniska specialoljor och bitumen till en växande global marknad. Tillsammans med våra kunder har vi kunskapen att hitta nya tillämpningar och möta nya utmaningar som kan hjälpa till att forma vårt samhälle.
Vi utvecklar olja vidare för att skapa värde för våra kunder ch den värld vi lever i.

Liknande jobb

Liknande jobb