Lösningsarkitekt inom den digitala arbetsplatsen

Rekryterare
Atea
Plats
Västerås
Annonserat
den 13 april 2021
Stängs
den 18 maj 2021
Ref:
147957
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att vara med och bygga verksamhetsnära it som ständigt utvecklas, sätter du laget för jaget och tar ett personligt ansvar? Då är Atea Västerås rätt plats för dig. Med din passion för den digitala arbetsplatsen och kopplingen till molnet skapar du tillsammans med dina kollegor, kunder och leverantörer The Place to be - stället där alla vill vara. Vi söker just nu dig som vill vara med och bygga Sverige med it med fokus på den digitala arbetsplatsen, du kommer att arbeta med våra kunder i primärt Västmanland men även kringliggande län. Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi värderar professionell passion och hjälper dig att utvecklas inom det område du vill briljera inom.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." - Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea

Din roll i laget

I rollen som lösningsarkitekt på Atea förväntas du hjälpa kunder i införsäljningsfasen till implementeringsfasen, du kommer bland annat bryta ner övergripande mål till teknisk lösning. Hos oss erbjuds du en utvecklande och fri roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kund.

För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet från it-branschen med fokus it-arbetsplatsen samt kopplingen mellan it-arbetplasten och molnet, exempel på lösning som många kunder använder är Office 365. Du har breda och goda kunskaper kring framtida teknologier och kan agera som kunskapspartner gällande kundens it-miljö. Arbetet varieras med självständiga mindre projekt blandat med teamprojekt när det handlar om mer omfattande förändringar i kundens miljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ta fram tekniska lösningar baserat på kundens verksamhetsbehov
  • Specialist inom området it-arbetsplats
  • Specialist inom området Microsoft 365


Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är en person med god samarbetsförmåga som är lyhörd och kommunikativ. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet.

För att lyckas i tjänsten som lösningsarkitekt bör du ha följande kompetens:
  • Många års erfarenhet inom it-branschen
  • Intresse för verksamhet hos företag och organisationer
  • Bred kunskap och teknikintresse


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Jag, Mats Sedlacek, jobbar som försäljnings- och konsultchef har förmånen att jobba tillsammans med ett guldgäng på Atea i Västerås. Vi är ett sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans och älskar det vi gör. Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig, via mats.sedlacek@atea.se alternativt telefonnummer 021 80 58 04. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.