Söker du deltidsjobb som IT-tekniker?

Plats
Jönköping
Annonserat
den 15 april 2021
Stängs
den 30 april 2021
Ref:
c7486b8d-1315-4c47-a383-704e0f6a2f8d
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Det här är ett konsultuppdrag på 50%. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad innebär rollen som It-tekniker? 
Det dagliga arbetet går först och främst ut på att stötta slutanvändare i IT-relaterade frågor, agera verksamhetsstöttande gentemot bolagets alla funktioner, felsöka och genomföra förebyggande underhåll tillsammans med dina kollegor. Arbetsuppgifterna kräver goda kunskaper av hårdvara som exempelvis PC, skrivare, scanners, mobiltelefoner etc. 

Din profil 
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med användarstöd, underhåll och installationer samt har goda tekniska förkunskaper.  Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av Windowsmiljön, Active Directory, någon typ av ärendehanteringssystem, Windows server och nätverk. För att kunna gå vidare i processen är körkort ett krav.  OBS! Tjänsten är på deltid, 50%.

Vi ser det som meriterande om du 

* har erfarenhet av jobb som IT-tekniker.

* har minst gymnasial utbildning inom relevant område.

* har en stark utvecklingsvilja. 

Erbjudande 

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. 

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. 

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung! 

Om Experis 

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.