Teamleader inom teknik till bolag i Stockholm!

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 15 april 2021
Stängs
den 5 maj 2021
Ref:
D5703E3C-2D33-4A0C-93D5-5B3B2C27328D
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu Teamleader inom teknik för sommarjobb hos världsledande internationellt bolag i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Har du ett tekniskt intresse och brinner för att arbeta med service och IT? Brinner du för att arbeta med coachning och ledarskap och ser en spännande utmaning i att leda det dagliga arbetet i ett team? Vill du utveckla dina kunskaper inom teknik och IT på ett av världens mest kända IT-företag?

För sommararbete under perioden 26 juni t o m 6 augusti 2021 söker vi nu en Teamleader som skall arbeta i en kombinerad roll med det operativa arbetet samt även leda och fördela arbetet samt stötta teamet i de dagliga utmaningarna.

Vi söker dig som brinner för att jobba med människor, ledarskap, service och IT samt är en fena på teknisk problemlösning. Här erbjuds du arbete på ett globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du tillsammans med trevliga kollegor arbetar med förberedelser och installationer av digitala enheter såsom PC och surfplattor på företagets logistikcenter i Kista.

Detta är en utmärkt chans för dig som vill utveckla dina kunskaper inom teknik och IT, två kompetensområden som i kombination kommer vara högt efterfrågade på den framtida arbetsmarknaden samt få utveckla din förmåga att leda och stötta i det dagliga arbetet.

Detta är ett sommarvikariat med start 26 juni som är tänkt att löpa t o m 6 augusti, med viss möjlighet till en förlängning i 1-3 veckor.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

För att lyckas i den här rollen är det en förutsättning att du kan arbeta utifrån ett strukturerat arbetsflöde samt leda teamet att nå uppsatta deadlines. Det är också av stor vikt att du kan leda och stötta teamet i de dagliga utmaningarna parallellt med att du själv arbetar operativt i rollen.

Dina arbetsuppgifter:
  • Utifrån uppsatta deadlines leda och ansvara för förberedelser och installation enligt process av digitala enheter såsom PC och surfplattor
  • Leda och ta ett övergripande ansvar för en grupp tekniker i arbetet enligt tidsplan
  • Säkerställa att fastställda processer och arbetsinstruktioner följs

Efter behov kan uppdrag att agera som tekniker ute på skolor för support i samband med datorleverans även ingå. Här lägger vi stor vikt vid att du är serviceorienterad och har ett stort kundfokus samt agerar professionellt i samarbetet med kunden och din IT-kontaktperson.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna roll kommer du att leda och fördela arbetet i teamet där du som teamleader tillsammans med dina kollegor blir en del av logistikcenter. Arbetet innebär också många kontaktytor såsom t ex IT-kontaktpersoner och logistikpartner.

Tjänsten är på heltid med start 26 juni och är tänkt att löpa t o m 6 augusti med viss möjlighet till förlängning. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler på bolagets huvudkontor i Kista med närhet till service och goda kommunikationer.

Du är i under tiden för detta uppdrag anställd som konsult via TNG och jobbar heltid under kontorstid 8-17 med 1 timmes lunch.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap och brinner för IT, service och support samt har ett stort tekniskt intresse. Krav är att du har erfarenhet av Windows, Office365 och Mac på användarnivå samt tidigare erfarenhet av support och felsökning av Windows-datorer.

För att lyckas i rollen är du strukturerad och duktig på att planera och organisera ditt arbete. Som person är du serviceinriktad, professionell och tydlig i din kommunikation både med kunder och medarbetare.

Då du i denna tjänst har många kontaktytor är det ett krav att du talar och skriver flytande svenska samt innehar b-körkort. För denna tjänst kommer vi också att be om ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.