Verksamhetsutvecklare till region syd.

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö/Helsingborg/Kristianstad
Annonserat
den 16 april 2021
Stängs
den 28 maj 2021
Ref:
147961
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en erfaren verksamhetsutvecklare med stort intresse för digitalisering och information management? Är du en naturlig ledare med känsla för affären och för att förstå kundens behov, intresse och värdet av kvalitet genom hela leveransen? Vill du dessutom bli en del av ett team där du har stor möjlighet att utvecklas framåt? Då kan du vara vår nästa verksamhetsutvecklare!Just nu söker vi på Atea, Region Syd dig som vill jobba som verksamhetsutvecklare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för det dom gör, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.

Din roll i laget
I rollen som verksamhetsutvecklare på Atea kommer du att bli en del av ett litet men växande team av verksamhetsutvecklare samtidigt som du blir en del av vårt Affärsområde Information Management, där ingår verksamhetsutvecklare, projektledare, arkitekter, informationssäkerhets experter och utvecklare. Teamets styrka ligger i dess olikheter, där våra erfarenheter bidrar med nya perspektiv. Gruppen präglas av en stark gemenskap där du jobbar självständigt i din roll, men där vi både coachar och tar hjälp av varandra för att kunna leverera kvalitet i hela leveransen mot kunden. Vi är ett ungt affärsområde där du får möjlighet att utvecklas och även påverka vår väg framåt. Verksamhetsutvecklingsprojekten som bedrivs håller varierande komplexitet och omfattar såväl it- som affärsverksamhet. Som verksamhetsutvecklare är du en nyckelperson i våra kunders digitala förändringsresa. Du arbetar även tillsammans med våra kundansvariga säljare och gör en bedömning av kundens behov. Du ansvarar även för förändringsledning och för att skapa en förståelse för förändringen hos kundens medarbetare.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som verksamhetsutvecklare är:
 • Att ta initiativ samt ledarskap och hjälpa våra kunder med sin digitaliseringsresa
 • Kunddriven verksamhetsutveckling, med eller utan teknik,
 • Effektiviseringsarbete, som påverkar, organisation, arbetssätt, förmågor, teknik och informationsstyrning och hantering.
 • Strategi och ledningsgruppsarbete
 • Innovation
 • Utbildning & Förändringsledning
 • Presentationer & seminarier
 • Mentor och Coach till våra kunder
 • Erbjudandeutveckling samt verka som intern mentor och coaching

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är nyfiken, driven och strukturerad samt kvalitetsmedveten i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Samtidigt är du en naturlig och erfaren ledare och du har en förmåga att få både medarbetare och kund att röra sig mot ett gemensamt mål. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Du bör ha ett stort intresse för den mänskliga sidan av förändring och hur man omsätter ny Innovativ teknik till verkliga lösningar och nytta hos våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som verksamhetsutvecklare bör du ha följande kompetens:
 • Universitets- eller högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Ledarskapserfarenhet
 • Erfarenhet av att arbeta som konsult i en rådgivande roll
 • Erfarenhet av både offentliga och privat sektor
 • 3-5 års erfarenhet av att jobba som verksamhetsutvecklare
 • Goda kunskaper och praktiska erfarenheter av att arbeta med ett några av dessa metoder; Processutveckling, Lean, Six Sigma, CX/Kundresan, ADKAR/Förändringsledning (eller liknande), Faciliteringstekniker, Lean StartUp, Design Think, Innovation, PPS, PRINCE2, eller motsvarande

Det är även meriterande om du har:
 • Dokumenterad erfarenhet av internationella projekt på engelska
 • Erfarenhet av Information Managementoch Informations arkitektur
 • Erfarenhet av att leda utbildningar
 • Erfarenhet från den offentliga sektorn

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie-Louise Adamsson, Affärsområdeschef, Information Managementvia marie-louise.adamsson@atea.se,alternativt, Anna Kolvik Kiotseridis, ansvarig rekryterare, via anna.kolvik-kiotseridis@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.