Nätverksspecialister till Atea i Örnsköldsvik

6 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Örnsköldsvik
Annonserat
den 22 december 2020
Stängs
den 14 maj 2021
Ref:
147772
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Örnsköldsvik dig som vill jobba som specialist med fokus på nätverk, kommunikation och Cloudlösningar. Vi möter stor efterfrågan på våra tjänster inom dessa områden och söker till vårt team såväl dig med lång erfarenhet och specialistkompetens som dig med bred IT-kompetens som har vilja att växa in i rollen. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som konsult hos oss blir du involverad i diskussioner hos våra kunder gällande hur lösningar på bästa sätt kan modernisera för att möta digitaliseringsbehov. Som en del i vårt lag tar du och vårt team fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi och verksamhetsbehov samt arbetar med implementationen. Du får även möjlighet att jobba nära våra strategiska partners vilket banar väg för din kompetensutveckling. I vårt lag får du möjlighet att arbeta som en del av ett team kring större förändringar och som konsult i direkt dialog med våra kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som nätverksspecialist är:

◾ Analys

◾ Felsökning

◾ Design

◾ Implementation

Vi söker!

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen och specialiserad kunskap att leverera tjänster inom nätverk-/kommunikationsområdet. Du har förmåga och är intresserad av att jobba med komplexa frågor samt en genuin inställning att ta fram kundanpassade lösningar. Du har ett strukturerat arbetssätt med drivkraft att leverera såväl enskilt som i grupp. Du har en positiv inställning till förändring och vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Som konsult behöver du även känna dig trygg i kunddialogen och inneha en god förmåga att skapa förtroende och långvariga relationer. Rollen kräver B-körkort samt god svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du har följande erfarenhet och kunskap
  • Certifiering motsvarande Cisco CCNA alternativt CCNP eller HPE
  • God erfarenhet kring routing och swithing (WAN/LAN)
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som konsult och har erfarenheter från Clavister brandväggar, Nexus HAG, Fortinet och Checkpoint samt lastbalanserare från Kemp, Citrix och F5

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vill du bli en del av Ateas landslag i Örnsköldsvik?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten tveka inte att kontakta konsultchef Martin Kjell via 072706 50 01 alternativt martin.kjell@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.