IT-samordnare och förvaltare

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 19 april 2021
Stängs
den 9 maj 2021
Ref:
1120/2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och bidra till TLV:s vision Mesta möjliga hälsa för skattepengarna? Med våra olika kompetenser och bakgrunder arbetar vi varje dag för att förverkliga vår vision och nu söker vi dig som också känner ett stort engagemang för vårt uppdrag. Vi sitter i ljusa fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm, tio minuters promenad från Stockholms central. Kom och arbeta med oss!

Vi söker en erfaren IT-samordnare som vill vara med och bidra till utvecklingen inom myndighetens IT-infrastrukturtjänster. Vi erbjuder en omväxlande och ansvarsfull roll där du är en viktig länk mellan verksamheten och IT-leverantörer. Du har stora möjligheter att påverka myndighetens utveckling inom både IT-infrastrukturtjänster och digitalisering.

Arbetsuppgifter
I rollen som IT-samordnare hos oss kommer du att samarbeta med kollegor inom såväl IT som verksamheten i övrigt samt med externa leverantörer. Vi har hela vår IT-drift outsourcad och därför är leverantörsstyrning en viktig uppgift. Du är med och säkerställer samt följer upp att leveranser sker enligt våra avtal när det gäller tid, kvalitet och kostnad.

Rollen innebär att bidra till att sätta långsiktiga mål och att samordna och planera insatser på lång och kort sikt, utifrån både ett IT- och verksamhetsmässigt perspektiv. Din uppgift är också att vara med och utveckla arbetssätt och metoder så att dessa blir en integrerad del av den övriga verksamheten. Du är med och prioriterar behov utifrån ett utifrån och in-perspektiv och har en helhetssyn.

Du kommer tillhöra Administrativa enheten som ansvarar för utveckling, stöd och samordning inom flera områden, såsom ekonomi, informationsförvaltning och IT.

Kvalifikationer
Du har högskole- eller universitetsutbildning inom IT eller annan utbildning tillsammans med arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. För att utföra arbetet på ett bra sätt, krävs att du har några års yrkeserfarenhet inom en beställar- eller IT-driftorganisation samt erfarenhet av verksamhetsnära IT-arbete. Du har god kännedom om ITIL-processer. Du har även erfarenhet av arbete som projektledare eller liknande roll, där du har haft en samordnade roll med stort ansvar.
Det är meriterande om du har god kunskap om och erfarenhet av att ha arbetat med dokumenthanteringssystem ur ett IT-förvaltningsperspektiv och erfarenhet av offentlig upphandling.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa relationer med andra människor. Du arbetar strukturerat och lösningsorienterat samt organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. För att lyckas i rollen krävs att du på ett engagerat och självgående sätt driver dina ansvarsområden framåt, strategiskt och proaktivt, både i det dagliga arbetet och långsiktigt.
Du har ett agilt förhållningssätt, arbetar utforskande och lärande samt arbetar med ständiga förbättringar.

Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt tycker om att kommunicera kring ditt arbete på ett professionellt sätt.

Anställningsform
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan, märkt med diarienummer 1120/2021 senast den 9 maj 2021.

Om TLV
Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, är en statlig myndighet som beslutar om vilken tandvård, vilka läkemedel och vilka förbrukningsartiklar som ska ingå i högkostnadsskydden. Vi ansvarar för apotekens handelsmarginal och regler för utbyte av läkemedel samt bedriver tillsyn. Vårt uppdrag är att få ut mesta möjliga hälsa för skattepengarna. Vi erbjuder en attraktiv och inkluderande arbetsplats som är fri från diskriminering där du får möjlighet att utvecklas och kan kombinera yrkes- och privatliv.

Kontaktpersoner

Louise Münt

Enhetschef

08-580 075 25

louise.munt@tlv.se

Catherine Bäckvall

SACO

Tfn 08-568 420 86

catherine.backvall@tlv.se

Pernilla Johansson

ST

08-568 420 52

pernilla.johansson@tlv.se

Liknande jobb

Liknande jobb