Talar du norska och vill jobba med IT-support?

Plats
Göteborg
Annonserat
den 20 april 2021
Stängs
den 5 maj 2021
Ref:
28af2282-23d9-463d-a1c9-3e6b5f4f9fdf
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du erfarenhet av support eller kundservice över telefon? Har du ett intresse för IT och fokus på god service? Behärskar du dessutom norska språket? Då är du förmodligen helt rätt profil!\r\n\r\nExperis IT söker nu för kunds räkning en kandidat för rollen som IT support till ett bolag i Göteborg! Är du i startgroparna av din karriär inom IT och vill bredda dina kunskaper är detta en perfekt språngbräda in i IT-branschen.

Ort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstid
Omfattning: 100 %
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Hur ser arbetet ut?

Arbetet som First line IT Support tekniker innefattar samtalshantering och support över såväl telefon som mail och chatt med IT-inriktning, blandat med att felsöka hårdvara, mjukvara och nätverk.

Arbete kommer ske i ett ärendehanteringssystem där du skapar nya, tar över redan existerande och söker efter tidigare ärenden och skickar/eskalerar till andra grupper inom bolaget. Du kommer hjälpa slutanvändare med felsökning, problem gällande konton, behörigheter, lösenordshantering, etc. Detta arbete sker i Remote assist och Remote Desktop Protocol där du får administrera och hämta information från Active Directory. Genom detta sätter du nya lösenord, låser upp konton och beställer gruppbehörigheter via olika verktyg.

I övrigt kommer du få vara med och genomföra installationer av applikationer och vanliga program. Dessutom kan du komma i kontakt med arbetsuppgifter kopplat till skrivare där du får beställa toners och göra felsökningar för att se om tekniker behöver skickas ut. Detta är en tjänst för dig som vill arbeta i ett gott team med teknikfantaster, är grym på kundservice och vill bredda dina kunskaper inom IT - ta chansen att söka till Experis IT idag!

Vem är du?

Vi ser att du...
  • Kan tala, skriva och förstå norska obehindrat
  • Har erfarenhet av kundservice över telefon, alternativt av IT-support (alltså erfarenhet av servicefunktion eller supportfunktion)
  • Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Har ett intresse för IT och vill utvecklas inom detta område

Vi ser det som meriterande om du...
  • Har erfarenhet av att hantera lösenord och användarkonton
  • Har erfarenhet av Active Directory

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Har du frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila kandidatansvarig Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com